Velika sreća

OVE GODINE REKLI 'DA' Udala se i najseksi Hrvatica, a vjenčao jedan od najbogatijih Hrvata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protekla godina za neke je bila prava godina ljubavi. Dijete je dobio Ognjen Vukojević, koji se i vjenčao. Bebu očekuje i Simona Mijoković, a treći put vjenčao se i Boris Novković...

Iako je 2016. bila prožeta rastancima, nije protekle godine nedostajalo ni sreće na ljubavnom planu. Mnogi su Hrvati odlučili stati pred oltar i okruniti svoju ljubav. Sretni popis treba započeti s nogometašem Ognjenom Vukojevićem, koji se vjenčao s dugogodišnjom ljubavi, Andrejom Ćupor, a dobili su i sina. Zasigurno ne može bolje!

Pogledaj i ovo Cristel Carissi i Davor Lukšić Prečudna priča Ženu najbogatijeg Hrvata prati misteriozna tragedija koja nije razjašnjena ni 30 godina kasnije, zbog jedne rečenice povjerovali su u najgore

Bivša Miss Hrvatske i nekadašnji reprezentativac krajem 2015. obnovili su ljubavnu vezu koju su prekinuli 2010. Stara ljubav očito nije imala zaborava pa su ovog puta odlučili ostati zajedno zauvijek. Tako su se u listopadu 2016. i vjenčali. Veliku sreću okrunila je i prinova. Početkom prosinca Andreja je na svijet donijela njihovo prvo dijete - dječaka Luku. Sa sigurnošću možemo reći da Andreja i Ognjen u 2017. ulaze najsretniji dosad.

Još jedna ljepotica rekla je u 2016. sudbonosno da. Prelijepa Nikolina Miletić udala se za Vladimira Minovskog u rujnu prošle godine. Jedna od najseksi Hrvatica udala se za vlasnika poznate taksi službe u Opatiji. Njihova bajkovita veza trajala je nekoliko godina, a zaručili su se 2015. godine na Santoriniju.

A prekrasno je bilo i na svadbi jednog od najbogatijih Hrvata. Davor Lukšić vjenčao se s Cristel Carrisi, kćerkom poznatih talijanskih zvijezda, Ala Bana i Romine Power. Svadba je održana u njenom rodnom gradiću u Italiji. Zavjete su razmijenili u baroknoj crkvi San Matteo, a slavili su uz 500 gostiju. Zgodni par oduševio je i kada je zamolio goste da umjesto poklona, novac doniraju u dobrotvorne svrhe, organizaciji za zaštitu mora.

Treći put vjenčao se i Boris Novković. Ljubavnu sreću okrunio je brakom s 19 godina mlađom politologinjom Ines Katić. Boris i Ines vjenčali su se na Pagu, a vezu su započeli devet mjeseci ranije. Koliko je zaljubljen u Ines, Boris je dokazao i napisavši joj ljubavnu pjesmu, koja nosi njeno ime.

Ljubavnu sreću pronašla je i Simona Mijoković, nekad poznata kao Gotovac. Otkad je upoznala Stanislava Mijokovića, Simona uživa u ljubavi i sreći. Okrenula je novu životnu stranicu, u kojoj se okrenula vjeri i molitvi. Više puta istaknula je i zahvalila nebu što joj je poslalo Stanislava. Uz njega je, kaže, presretna. Vjenčali su se u Zagrebu, a potom se preselili u Linz. Sreća će se uskoro uvećati, jer je Simona objavila da čeka dijete. Bit će to sretna 2017. godina!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene