Velika podrška mužu

Sjećate se nje? Supruga je kontroverznog srpskog nogometaša, zbog kojeg se sukobila s hrvatskim navijačima na Svjetskom prvenstvu u Katru!

Snežana Borjan Snežana Borjan Zorana Mandic/ATAImages/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Snežana Borjan Snežana Borjan Snežana Borjan Snežana i Milan Borjan Snežana Borjan Snežana i Milan Borjan Snežana i Milan Borjan Snežana i Milan Borjan Snežana i Milan Borjan Snežana i Milan Borjan - 1 +17 Snežana i Milan Borjan - 2 Galerija

Snežana Borjan domaćoj javnosti poznata je sa Svjetskog prvenstva u Katru kada je branila supruga Milana od hrvatskih navijača, a u Srbiji uživa veliku popularnost i plijeni pozornost gdje god se pojavi.

Brojne poznate Srpkinje okupile su se na izboru za Bazarovo lice godine u jednom beogradskom hotelu.

Posebnu pozornost na događaju privukla je Snežana Borjan, supruga kontroverznog vratara Crvene zvezde i kanadske nogometne reprezentacije Milana Borjana.

Snežana je za tu prigodu odabrala elegantnu srebrnu haljinu s jednim otkrivenim remenom, u kojoj je bila mamac za poglede, a stajlingom se pohvalila i na Instagramu, gdje je dobila brojne komplimente za svoj izgled.

Snežana je privukla pozornost Hrvata tijekom Svjetskog prvenstva u Katru kada je branila svojeg supruga od naših navijača.

Naime, Milan, koji je rođen u Kninu 1987. godine, ali se 1995., nakon operacije Oluja, zajedno s obitelji preselio u Beograd, za sebe je u više navrata isticao kako nije rođen u Hrvatskoj, nego u SAO Krajini, čime je navlačio bijes hrvatskih navijača na sebe.

"Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina", izjavio je za srpske medije.

Zbog svojih kontroverznih izjava bio je kritiziran i s tribina na utakmici Kanade i Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a hrvatski navijači tada su vrijeđali i njegovu suprugu.

"Slušala sam skandiranje svog imena na Svjetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Khalifa stadionu na Svjetskom prvenstvu! Wooow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi", napisala je tada Snežana na društvenim mrežama.

Snežana i Milan inače su u braku od 2016., a iste godine dobili su i sina Filipa.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Keely Shaye Smith - 5 Keely Shaye Smith - 4 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 2 +29 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 4 Celebrity Bezbroj puta obranio ju je od zlih komentara zbog kilograma, no na njezinim najnovijim fotografijama uočljiva je mala promjena u izgledu

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat i Neda Parmać, 2008. godina Nikol Bulat Nikol Bulat Nikol Bulat +19 Nikol Bulat Nekad i sad Našu bivšu pjevačicu danas nije nimalo lako prepoznati, drastično se promijenila od slavnih dana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene