Njegova najveća podrška

Kanadski vratar nakon poraza od Hrvatske otrčao je do supruge, atraktivna Snežana tješila ga je poljupcima i zagrljajima

Snežana i Milan Borjan - 4 Snežana i Milan Borjan - 4 Goran Stanzl/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Snežana i Milan Borjan - 1 Snežana i Milan Borjan - 2 Snežana i Milan Borjan - 3 Snežana i Milan Borjan - 5 Snežana i Milan Borjan - 6 Snežana i Milan Borjan - 7 Snežana Borjan - 1 Snežana Borjan - 2 Snežana Borjan - 3 Snežana Borjan - 4 +9 Snežana Borjan - 5 Galerija

Milan Borjan utjehu nakon poraza Kanade od Hrvatske potražio je u naručju supruge Snežane, koja ga je vjerno bodrila s tribina.

Kanada je u nedjelju izgubila od Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru, a njihov vratar Milan Borjan od Vatrenih je primio čak četiri gola.

Utjehu nakon poraza Milan, koji je vratar Crvene Zvezde rođen u Kninu, potražio je u naručju supruge Snežane, koja ga je sa sinom Filipom vjerno bodrila s tribina.

Atraktivna Sneki Milana je tješila poljupcima i zagrljajima, a sve su zabilježili fotografi.

Snežana je velika podrška svojem suprugu i zbog njega je često na meti navijača najvećeg rivala Crvene Zvezde, Partizana, s kojima se i javno prepire.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snezana Borjan (@snezanafi)

Milan je inače rođen u Kninu 1987. godine, ali se 1995., nakon operacije Oluja, zajedno s obitelji preselio u Beograd. Za sebe je u više navrata isticao kako nije rođen u Hrvatskoj, nego u SAO Krajini, čime je navlačio bijes hrvatskih navijača na sebe.

Zbog svojih kontroverznih izjava bio je kritiziran i s tribina na utakmici Kanade i Hrvatske, a nakon utakmice dobio je i brojne bijesne poruke hrvatskih navijača koji su došli do njegova broja. Dio uvreda stigao je i do njegove supruge, koja se o svemu oglasila na društvenim mrežama.

"Slušala sam skandiranje svog imena na Svjetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Khalifa stadionu na Svjetskom prvenstvu! Wooow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi", napisala je Snežana u svojim pričama na Instagramu, na kojem je prati gotovo 70 tisuća ljudi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji i sestra Luke Modrića - 1 Roditelji i sestra Luke Modrića - 2 Roditelji i sestra Luke Modrića - 3 Roditelji i sestra Luke Modrića - 4 +12 Roditelji i sestra Luke Modrića - 6 Celebrity Roditelji i sestra Luke Modrića navijali s tribina, a došla ih je pozdraviti još jedna poznata Hrvatica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene