Nova osoba

Našu bivšu pjevačicu danas nije nimalo lako prepoznati, drastično se promijenila od slavnih dana!

Nikol Bulat Nikol Bulat Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat i Neda Parmać, 2008. godina Nikol Bulat Nikol Bulat Nikol Bulat Nikol Bulat Nikol Bulat Nikol Bulat Pamela Ramljak, Neda Parmać, Nikol Bulat Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 2 +13 Nikol Bulat - 3 Galerija

Nikol Bulat proslavila se kao pjevačica grupe Feminnem, a danas je neprepoznatljiva.

Bivša članica grupe Feminnem Nikol Bulat danas živi posve drukčijim životom nego u slavnim danima, a otad se i drastično promijenila.

Sada je isplivala njezina fotografija iz 2008. godine, kada se s tadašnjom kolegicom iz grupe Nedom Parmać zabavljala na jednom događaju u Zagrebu, a možete je pogledati u galeriji.

Nikol je godinu dana kasnije napustila Feminnem, a u vrijeme njezina odlaska iz grupe kružile su priče da se nije slagala s kolegicama Nedom Parmać i Pamelom Ramljak, pa je zato njihovoj suradnji došao kraj. Zatim se okušala u solovodama i 2011. godine objavila pjesmu "Strašno ti stojim", koja je neko vrijeme bila hit u domaćim klubovima, a nastala je u suradnji s glazbenim producentom Costijem Ioniteom, koji inače surađuje sa Shakirom.

Nakon glazbene karijere Nikol je završila kazneno pravo, a postala je uspješna influencerica, no mnogi bi je danas teško prepoznali da je sretnu na ulici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @nikolxxnikol

S devet godina mlađim partnerom, nogometašem Ivanom Šunjićem, već godinama živi u Londonu, a par je ove godine dobio i sina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @nikolxxnikol

Vezu s Ivanom skriva od očiju javnosti, no zato se na Instagramu rado hvali luksuznim životom daleko od Hrvatske.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda - 9 Chriztel Renae Aceveda - 8 Chriztel Renae Aceveda - 7 Chriztel Renae Aceveda - 6 +15 Chriztel Renae Aceveda - 5 Celebrity Zbog ove djevojčice u Supertalentu se opet plakalo, morate poslušati što je to bilo vrijedno zlatnog gumba: ''Da netko s toliko duše pjeva o Hrvatskoj...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +25 Doris Dragović Nekad i sad Doris Dragović na početku karijere snimila je spot koji bi i danas bio provokativan, pogledajte vruće prizore s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene