Ima donora

Glazbena legenda potvrdila teško zdravstveno stanje usred koncerta: "Moram na transplantaciju bubrega"

Stevie Wonder (Foto: Getty) Stevie Wonder (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stevie Wonder (Foto: Getty) Stevie Wonder (Foto: Getty) Stevie Wonder (Foto: Profimedia) +0 Stevie Wonder (Foto: Getty) Galerija

"Ja sam dobro, dobro sam, sve je u redu, imam donora i sve je u redu", rekao je 69-godišnji pjevač.

Američka glazbena legenda Stevie Wonder mora ići na transplataciju bubrega. Obznanio je to sam pjevač u subotu navečer na koncertu u Londonu.

Pogledaj i ovo showbuzz Za Stevieja Wondera Punih 9 minuta vrhunskog užitka: Kakve noge, kakav glas!

"Ja sam dobro, dobro sam, sve je u redu, imam donora i sve je u redu", rekao je 69-godišnji pjevač publici na koncertu u sklopu glazbenog festivala British Summer Time u Hyde Parku.

Nakon što je završio s pjesmom "Superstition" obratio se publici rekavši da želi spriječiti "glasine" koje se šire o njegovu zdravlju.

"Želim da znate, došao sam vas pozdraviti i zahvaliti na vašoj ljubavi", rekao je. "Volim vas i Bog vas blagoslovio!", dodao je.

Prema nacionalnoj zdravstvenoj službi (NHS) razlog transplatacije bubrega najčešće je zatajenje bubrega ili kronična bubrežna bolest.

Osoba može donirati bubreg još za života, jer ljudi trebaju samo jedan bubreg da prežive.

Operacija će biti u rujnu, no prije toga ću održati još nekoliko koncerata, rekao je Stevie Wonder publici koja je glasno pratila njegov nastup.

Wonderova podrška na subotnjem koncertu bio je njegov prijatelj Lionel Richie.

Wonder je 2017. odao počast bivšem frontmanu Commodoresa izvodeći "Easy" na svečanosti u njegovu čast u Centru Kennedy.

Riechie je kasnije rekao: "Ušao sam u posao jer sam želio biti poput Steviea Wondera, a Stevie sada pjeva moju pjesmu, to je nadrealno".

Wonder, koji je slijep od rođenja, poznat je po klasicima poput "Superstition", "You are the Sunshine of my Life" i "Living for the City".  (Hina)

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +7 Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Celebrity Meghan se loše piše: Ne ignorira ju samo Harry već i njegova baka kraljica?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene