Sve je šokirala

Mlada poduzetnica progovorila o odnosu sa 47 godina starijom ženom koja je nekad bila muškarac i sve zaprepastila

Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Caitlyn Jenner, Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) +0 Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Galerija

Sophia Hutchins progovorila o odnosu s Caitlyn Jenner i sve iznenadila detaljima.

Američka manekenka i poduzetnica Sophia Hutchinsza koju je svijet čuo nakon što se pročula vijest o njezinoj navodnoj ljubavnoj vezi s Caitlyn Jenner kojeg smo prije operacije spola poznavali kao Bruce Jennera iliti oca iz slavne reality obitelji Kardashian-Jenner, odlučila je prvi put javno progovoriti o njihovu odnosu.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Ne izgleda baš najbolje Bivši sportaš koji je prije 4 godine postao žena uhvaćen kako nervozno puši cigaretu na balkonu

Veze 24-godišnje Sophije, koja je također nekad bila muškarac, i 70-godišnje Caitlyn zapravo je bilo okružena velom tajne, jer niti jedna od njih zapravo nije službeno potvrditi njihovu ljubav i romantičnu povezanost. No sada je mlada manekenka koja je ujedno i izvršna direktorica zaklade Caitlyn Jenner, progovorila o njihovoj vezi i tvrdi da je njihov odnos isključivo roditeljski.

U javnosti su se prvi put pojavile 2017. godine, a zajedno su odlazile na različita događanja, snimane su na crvenim tepisima u dotjeranim izdanjima, a zajedno su provodile i odmore kao par. Sophia je čak u prosincu prošle godine bila doputovala u Australiju kako bi iznenadila Caitlyn koja je tamo sudjelovala u jednom reality showu. Zbog svega toga njezino je priznanje u intervjuu za podcast Juicy Scoop s Heather McDonald sve poprilično iznenadilo i zbunilo.

"Nikada tu nije bilo romantike niti seksualne privlačnosti. Naš je odnos uglavnom prijateljski", izjavila je Sophia.

Otkrila je i da je Caitlyn upoznala preko zajedničkog frizera i rekla da je tako počelo njihovo prijateljstvo. Caitlyn joj je počela sređivati poslove i uskoro joj je počela pomagati u poslovima nakon što se razvela od Kris Jenner. Počele su zajedno živjeti u Malibuu prije tri godine, a Sophia je u potpunosti preuzela ulogu Caitlyne menadžerice.

Opisala je njihovu vezu kao vezu majke i kćeri, a našalila se čak i da joj Caitlyn dopušta s kim smije izlaziti, a s kim ne.

"Naš odnos je odnos roditelja i djeteta, vrlo zaštitnički. Ali istovremeno je i jako poslovan. Imam osjećaj kao da smo obitelj. Moja prava obitelj živi u Seattlu i lijep je osjećaj imati obitelj tamo gdje živiš. Ali što se tiče romantike, nje nije bilo", zaključila je Sophia.

Ispričala je i da unatoč tome što je njihovo prijateljstvo snažno, da trenutno razmišlja o preseljenju iz zajedničke kuće u Malibuu.

"Ne želim ju ostaviti samu, ali ona zna da kako postajem starija, želim živjeti svoj život kako ja želim", otkrila je i tvrdi da joj je Caitlyn znala upadati u sobu kada je bilo s nekim i da se to znalo dogoditi više puta.

"Vidjela je puno toga, to je nekako kao da živite s roditeljima. I zato mislim da bi ovo mogla biti prekretnica kada bih se možda trebala iseliti", izjavila je Sophia.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Otkrivena tajna Adeleine šokantne transformacije? Evo kako je pjevačica izgubila više od 40 kila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene