jako zanimljivo!

Pogledajte outfit zbog kojeg se Sonja Kovač istaknula na zagrebačkoj špici, zbog nekih detalja nije mogla proći neprimijećeno

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Josip Moler 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač i Ante Burazin Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Sonja Kovač - 1 +25 Sonja Kovač - 3 Galerija

Sonja Kovač prošetala je zagrebačkom špicom u ultrakratkoj haljinici uz koju je kombinirala skupocijenu torbicu.

Influencerica Sonja Kovač subotnje poslijepodne iskoristila je za izlazak u grad pa je tako mamila poglede u svojoj odjevnoj kombinaciji na špici.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Odjenula je bijelu haljinicu s crnim prugama te je na to prebacila crni sako, a na nogama su joj do izražaja dolazile crne mokasinke na koje je kombinirala bijele čarape.

Kosu je svezala u visoku punđu, a prednje pramenove je raspustila kao modni dodatak nosila je sunčane naočale.

Dobro raspoložena pozirala je pred fotografima, a još jedna stvar nikako nije mogla proći nezamijećeno - zelena torbica skupocjenog brenda koja je odskakala od cijelog outfita.

Nedavno je pozirala u sličnoj kombinaciji ispod koje je otkrila kako provodi svoje dane.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Inače, Sonja se kao glumica proslavila u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivana je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio prošle godine na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +28 Ella Dvornik - 4 Celebrity Daju li posljednje objave Elle Dvornik naslutiti da s mužem Charlesom zbilja nije sve sjajno? ''Reci, dušo, da l' te jako boli?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić i Edita Aradinović - 4 Albina Grčić i Edita Aradinović - 5 +25 Albina Grčić i Edita Aradinović - 6 Celebrity Albina iznenadila objavom posebno seksi fotke na kakvu od nje nismo navikli, izazovni dekolte prvo je što privuče pogled!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene