''Ma čija je to ideja bila!''

Sonja Kovač otputovala je u Ameriku i nasmijala pratitelje odlukom o prenoćištu: ''Gdje mi je pamet bila...''

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 8 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 4 +7 Sonja Kovač - 3 Galerija

Sonja Kovač otputovala je sa zaručnikom Goranom Mandićem u Ameriku kako bi proslavila svoj 38. rođendan, a otkrila je i gdje će noćiti.

Naša influencerica Sonja Kovač otputovala je sa zaručnikom Goranom Mandićem u Ameriku, u kojoj je proslavila i svoj 38. rođendan, a na Instagramu je podijelila da su posjetili jednu od najvećih svjetskih atrakcija u Arizoni.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Baš maštovito! Sonja Kovač preslatkim videom otkrila spol bebe koju čeka sa zaručnikom Goranom: "Plakala sam još tri dana nakon ovoga!"

Goran i Sonja posjetili su Horseshoe Bend, urezani meandar u obliku potkove rijeke Colorado koji često nazivaju i ''istočnim rubom Velikog kanjona''.

Sonja je na Instagramu podijelila dojmove s ovog mjesta i predivne fotografije i videozapise sa suprugom te je rekla kako je ovo jedno od najljepših mjesta na kojima je ikad bila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Na putovanju Arizonom posjetit će nekoliko atrakcija, a Sonja je sve pratitelje nasmijala objavom u kojoj je otkrila gdje će ona i suprug noćiti.

Influencerica i njezin budući suprug, profesionalni pokeraš, iznajmili su šator usred pustinje na jednom ranču, a sve je bila Sonjina ideja, za koju je kasnije na svojim pričama na Instagramu rekla da je luda.

''Čija je to pametna ideja bila? Sonjina naravno! Ajmo, malo avanturistički duh ovo-ono. Molim? Gdje mi je pamet bila'', komentirala je.

''Nije mi svejedno. Ljudi, ovo je pustinja... Mislim znala sam... Vidjet ćemo još hoćemo li ostati tu. Nisam još 100% sigurna'', dvoumila se.

Naposljetku su ostali noćiti u šatoru, a Sonja je objavila i kako izgleda unutrašnjost šatora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Sonja voli putovati, a upravo na jednom od putovanja na Maldivima zaprosio ju je i njezin zaručnik nakon 10 godina veze. Sonja prosidbu nije očekivala, a sve je ispalo jako romantično te će to ostati putovanje za pamćenje.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak - 4 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 +13 Indira Levak - 1 Celebrity Indira u neobičnom bodiju pokazala vidljive rezultate odlazaka u teretanu, komad materijala koji je nosila nije puno sakrio!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukičević Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 +3 Lidija Vukičević - 2 Celebrity Violeta iz Boljeg života opet je užarila društvene mreže golišavom fotkom u 61. godini: ''Ovo je anđeoska ljepota!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene