Tko bi ga nosio?

Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Galerija

Sonja Kovač objavila je novu fotografiju na Instagramu i obukla topić koji otkriva previše i ne sviđa se svima.

Naša influencerica Sonja Kovač objavila je novu fotografiju u kratkom topiću i napravila pomutnju među obožavateljima pokazavši isklesani trbuh i grudi.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Prelijepo sve, da budete živi i zdravi" Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh dok sitno broji do poroda, ali sve je osvojio detalj koji je nabavila za svoju princezu!

Uz topić, Sonja je obukla i poderane traperice i pitala pratitelje hoće li se i oni usuditi nositi ovakav topić ovo ljeto za koji ona kaže da će biti hit. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

I dok je nekim pratiteljima njena modna kombinacija odlična i hvale ju kako sjajno izgleda, neki se nisu složili s prekratkim topićem.

''Pomalo degutantno…'' glasi komentar jednog pratitelja. ''Očajno, ovo je krajnji neukus'', napisala je jedna pratiteljica.

Ipak, ostali ju brane pa i priželjkuju da izgledaju kao ona: ''Kad bi i meni takao stajao, zašto ne…''

Sonja je sa zaručnikom nedavno proslavila zaruke u krugu obitelji, a Goran je Sonju zaprosio u ožujku na Maldivima, a simbolika je predivna s obzirom da su taj dan slavili i 10. godišnjicu veze.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +6 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić zbog ultra kratke haljine koja je istaknula njene noge pobrala brojne komplimente: ''Sunce u noći!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos Ivana Čuljak, Asim Ugljen i Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Mateo Cvenić +10 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Celebrity Vlatka Pokos poslije više od mjesec dana pojavila se u javnosti i oglasila se oko priče koja je potresla Hrvatsku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene