preveliki ego

Snimanje pošlo po zlu, rješavale probleme šakama: "Možda smo se malo greble? To neću opovrgnuti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvester Stallone se toliko porječkao s Richardom Gereom da je on maknut sa snimanja filma "The Lords of Flatbush". Patrick Dempsey i Isiah Washington su se na setu serije "Uvod u anatomiju" naguravali.

Neke slavne ličnosti su poznate po svom golemom egu, a ponekad kad se više takvih sretne na filmskom setu zna doći do napetosti koja preraste u fizički sukob. 

Pogledaj i ovo Beverly Hills (Foto: Profimedia) Nakon 30 godina Ekipa se vratila: Pogledajte prvi trailer za najnovije nastavke omiljene serije koju ćemo uskoro opet gledati!

Steven Seagal je u vrijeme snimanja akcijskog trilera "Executive Decision" 1996. bio velika akcijska zvijezda. Na setu tog filma se našao i glumac John Leguizamo koji je progovorio o svom lošem iskustvu sa Seagalom. 

"Kad je stigao na setu rekao nam je svima da smo podređeni njemu. Dodao je: 'Što ja kažem, to je zakon' i počeo sam se smijati. Mislio sa si tko priča tako? Prišao mi je i udario me, pa sam pao na cigleni zid i ostao bez zraka. Pitao sam se zašto je to učinio", ispričao je John. 

Glumac je otkrio i što ga je jedino veselilo na snimanju nakon tog incidenta. "Na dan kad smo snimali scenu u kojoj njegov lik umre, pojavio sam se ranije na setu. Želio sam vidjeti njegovu smrt", istaknuo je Leguizamo. 

Sylvester Stallone i Richard Gere su također imali neslaganja na tijekom njihove suradnje. Snimali su 1974. film "The Lords od Flatbush", a Stallone je ispričao kako se Gere povlačio po setu u prevelikoj motorističkoj jakni kao da je neki opaki frajer. 

Glumci su postali razdražljivi nakon uvježbavanja scene tučnjave i odnos među njima se zakuhao tijekom ručka. Sylvester je jeo hot dog u svom autu kada je k njemu ušao Richard jedući masnu piletinu.

"Rekao mu da će mi sve pokapati s tom masnoćom i odgovorio mi je da ne brinem. Objasnio sam mu da ako kapne na moje hlače, da će to zapamtiti. Nastavio je jesti i uskoro je masnoća procurila na moju odjeću. Lupio sam ga laktom u glavu i praktički izbacio iz auta", otkrio je Stallone. Ubrzo je Gere zamijenjen glumcem Perryjem Kingom. 

Sylvester i Richard još uvijek nisu riješili svoju razmiricu, tvrdi Elton John u svojoj autobiografiji "Me". Glazbenik je napisao su na zabavi u njegovoj kući Gere i princeza Diana razgovarali što je naljutilo Stallonea. Uskoro su se glumci porječkali, a tučnjavu je spriječio Eltonov muž David Furnish. Sylvester je bijesan pobjegao s glazbenikove zabave. 

Kako su se jedno vrijeme u radnji serije "Beverly Hills 90210" sukobljavale oko dečka Dylana, tako su i u stvarnosti Jennie Garth i Shannen Doherty imale nesuglasica. Kako su ispričali članovi produkcije popularne serije, glumice se baš nisu voljele. 

"Bile smo mlade i glupe", rekla je Garth. Ispričala je i da joj je Shannen jednom prilikom povukla suknju, a sukob su otišle riješiti fizički izvan seta. 

Njihova kolegica Tori Spelling je u svojim memoarima rekla da su djevojke svađu dovršile šakama. "Možda smo se greble? To neću opovrgnuti", istaknula je Jennie. 

Glumcima Jamieju Foxu i LL Cool J-u je teško pala suradnja na sportskoj drami Olivera Stonea "Any Given Sunday" 1999. Sve se zahuktalo dok su snimali scenu u kojem se njihovi likovi igrača američkog nogometa svađaju na rubu terena pokraj njihovog trenera kojeg je tumačio Al Pacino. 

Foxx je u sljedećem trenutku počeo šamarati LL-a, a tučnjavu je pokušao prekinuti Pacino. Član produkcije Sal Sotino rekao je da je Cool uputio snažan udarac Foxxu u lice. "Jamie mu je pao unatrag na spravu, mislio sam da je slomio vrat. No on se vratio još bjesniji i uskoro su letjeli udarci s obje strane", ispričao je Sotino. 

Redatelj Stone je molio glumca Andrewa Bryniarskija, koji je visok 196 centimetara da nešto učini. "Pomislio sam: 'Sranje' i bacio Coola na tlo da završim tučnjavu", rekao je Andrew. 

Foxx je bio bijesan zbog natučenog ega, ali i tijela i pozvao policiju, no nitko nije podigao tužbu. LL i Foxx su se kasnije pomirili te su viđeni u javnosti, pa i na koncertu Stevieja Wondera. 

Svojedobno je u javnost isplivala glasina da su Tom Hardy i Shia LaBeouf imali problema na setu filma "Lawless" 2012. Hardy je ispričao kako ga je kolega iz čistog mira udario. "To je loš tip i zaista tjera strah u kosti", rekao je Tom.

Shia se kasnije opravdavao da se Hardy samo šalio. "Samo smo stalno pod*bavali jedan drugog. Jednom mi je upao dok smo djevojka i ja bili goli, zgrabio me i počeo se hrvati sa mnom. Tada je pao niz stube i natukao se", ispričao je LaBeouf i iznenadio javnost. 

Redatelj "Lawlessa" John Hillcoat je rekao da Shia nije udario Hardyja, no da je definitivno bilo svađe među njma. "Eskaliralo je do toga da smo ih obojicu morali odvojiti jednog od drugog", ispričao je. 

I komičari i glumci Chevy Chase i Billy Murray su imali nesuglasica. Naime, Murray je bio ljut što je Chase napustio humoristični skeč program "Saturday Night Live" zbog bolje plaćenog angažmana. 

Chevy se ponovno u showu pojavio 1978. kao gost, a Bill ga je lupio u lice iza pozornice. "Bio je to veliki sukob. Jako su se uživjeli", rekao je redatelj John Landis koji je bio prisutan. Glumci su se s vremenom pomirili, a kasnije su surađivali na filmu "Caddyshack". 

Patrick DempseyIsaiah Washington osvojili su srca žena diljem svijeta igrajući doktore u popularnoj seriji "Uvod u anatomiju". Iako su njihovi likovi bili prijatelji, glumci su snimajući sukobljavali. Sve je počelo kad je Dempsey kasnio na set. 

"Prvo je kasnio, a onda je rekao da neće početi snimati dok ne stigne kolegica Ellen Pompeo. Washington mu je rekao da njemu ne treba Ellen, da on zna glumiti aludirajući da je ovaj nesposoban", ispričao je član produkcije. To je razbjesnio Patricka koji se unio Isaiahu u lice. 

U javnost su dospjele priče kako su imali fizički obračun, no Washington je rekao kako su se malo naguravali. Isaiah je uskoro optužen zbog diskriminacije prema jednom od kolega gay diskriminacije te je uskoro maknut iz serije. 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene