Zvjezdani geni

FOTO Jedna je majka, druga je kći - Koja je koja?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne majke i kćeri sve se češće zajedno pojavljuju na crvenom tepihu i izgledaju sjajno...toliko sjajno da je lakše povjerovati kako se radi o sestrama.

Nekoć je najgora noćna mora svake žene bila pogledati se u ogledalo i u odrazu vidjeti – svoju majku. No, vremena se mijenjaju i majke i kćeri sve češće izgledaju kao sestre. Na crvenom tepihu to je najlakše uočiti – slavne majke i kćeri izgledaju fantastično, a vrlo često međusobno posuđuju odjeću, imaju slične frizure...

Pogledaj i ovo Kate Middleton Na sve misli Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Donosimo pregled najpoznatijih majki i kćeri za koje bismo prije rekli da su – sestre.

Glumili u najvećem filmskom fenomenu, a dobili 'sitniš'

Beyonce i Tina Knowles

Jabuka očito ne pada daleko od stabla! Potpuno je jasno od koga je Beyonce naslijedila raskošnu figuru i smisao za modu. Na crvenom tepihu su uvijek usklađene, imaju odličan odnos, a Beyonce je inspiraciju za neke od svojih pjesama pronašla upravo u svojoj mami.


Jerry Hall i Georgia May Jagger

'Mickove' cure, bivša žena Jerry Hall i kćer Georgia May, obožavaju se zajedno pojavljivati na crvenom tepihu, a vrlo često usklađuju kombinacije. Isto tako, frizure su im neodoljivo slične. Cure obožavaju zajedno tulumariti, nedavno su se u Parizu ludo zabavljale, a vrlo često skupa snimaju modne editorijale.


Kate i Carole Middleton

Kate i Carole vrlo je lako zamijetiti u sličnim outfitima, a nije rijetkost da vojvotkinja posudi nešto iz majčinog ormara, poput već znamenite plave haljine. 60-godišnja Carole izgleda fantastično, a i mlađa kćer Pippa u svojoj mami vidi modni uzor. Mladolika Carole trenutno uživa u ulozi bake i iščekuje i drugo unuče.

Vau efekt: Catherine Middleton u istoj 'dalmatiner' haljini staroj dvije godine


Dakota Johnson i Melanie Griffith

Zvijezda filma '50 nijansi sive' Dakota Johnson na nedavnoj se dodjeli Oscara pojavila s mamom Melanie Griffith. Dakota u crvenoj, a Melanie u crnoj haljini, izgledale su sjajno i plijenile pažnju na crvenom tepihu. Zanimljivo, mama Melanie na dodjeli je izjavila kako ne želi pogledati '50 nijansi sive'. 'Ne, mislim da ne želim pogledati film. Bilo bi to stvarno čudno', objasnila je slavna majka, na što je Dakota okrenula očima i samo rekla svima dobro poznati 'Mamaaaaaaa'.


Demi Moore i Tallulah Willis

Koliko dobro izgleda Demi Moore pokazuje činjenica da uz svoju najmlađu kćer, 22-godišnju Tallulah izgleda kao njena vršnjakinja. Cure se vole zajedno pojavljivati na eventima, no Demi je u zadnje vrijeme, uz bivšeg supruga Brucea Willisa, bila velika podrška Tallulah, koja se borila s ovisnošću o alkoholu i kokainu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene