Imao se čime pohvaliti

Faruk iz Lud, zbunjen, normalan oglasio se na društvenim mrežama nakon dugo vremena i teškog razdoblja: "Bravo, maestro!"

Senad Bašić Senad Bašić Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić Senad Bašić Senad Bašić Senad Bašić Senad Bašić i Moamer Kasumović Senad Bašić i Mustafa Nadarević +0 Senad Bašić Galerija

Senad Bašić na Instagramu je najavio premijeru svojega novog filma "Bosanski lonac" u kojem opet glumi Faruka, ali ne Fazlinovića.

Bosanskohercegovački glumac i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Senad Bašić inače nema baš običaj oglašavati se na društvenim mrežama, no sada se imao čime pohvaliti.

Senad je na svojem profilu na Instagramu objavo trailer svojeg novog filma "Bosanski lonac" ("Vampir s Miljacke") koji će imati svjetsku premijeru 13. kolovoza, na 29. Sarajevo Film Festivalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senad Bašić (@_senadbasic_)

"Bravo, maestro", "Legendarno", "Predivno", poručili su mu oduševljeni obožavatelji. 

Radi se o drami s elementima komedije koja tematizira život umjetnika kojem se zbog prijetnje deportacije iz Austrije preko noći mijenja život.

Senad u filmu ima glavnu ulogu i opet ćemo ga gledati kao Faruka, ali ne Fazlinovića, nego Šegu, a uz njega su u međunarodnoj glumačkoj ekipi, između ostalih, Bruna Bebić, Andreas Kiendl, Birgit Stöger, Admir Glamočak, Zlatko Burić, Igor Kovač, Julia Franz Richter, Dejan Aćimović, Dražen Kühn, Aleksandar Petrović, Goran Grgić, Wolfram Berger i Ismet Čolić. Scenarist i redatelj filma je Pavo Marinković.

Inače, iza Senada je teško razdoblje o kojem je nedavno progovorio za bosanski Avaz.

"Imao sam probleme, imao sam operacije, sad se vraćam. Ide to sporije, ja sam malo stariji čovjek, ali ide… Dobro je, zasad sam zadovoljan", kazao je glumac koji već neko vrijeme ima zdravstvene poteškoće i jednom mjesečno odlazi na terapiju u Kliniku za hematologiju.

Bolest koju je imao utjecala mu je i na glas, koji je vrlo bitan u njegovoj profesiji, ali sada se i to stabiliziralo, otkrio je glumac, koji će 26. kolovoza napuniti 61 godinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 4 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 3 +25 Kaya Ostojić - 1 Celebrity Pogledajte u čemu se srpska pjevačica prošetala Stradunom u ranim jutarnjim satima, nesvakidašnjem prizoru svjedočili su samo rijetki prolaznici

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Mario Kovačević - 32 Maja Šuput i Mario Kovačević - 31 Maja Šuput i Mario Kovačević - 27 Maja Šuput i Mario Kovačević - 22 +27 Maja Šuput i Mario Kovačević - 2 Nekad i sad Maja Šuput prije Nenada ljubila je uspješnog poduzetnika s kojim je imala turbulentnu vezu, pravi razlog njihova prekida nikad nije otkriven

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene