termin je blizu

Plavokosa ljepotica čeka drugo dijete u 37. godini, a vijest o trudnoći dobro je uspjela zatajiti

Scarlett Johansson i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Galerija

Prema pisanju američkih medija, Scarlett Johansson i Colin Jost čekaju prvo zajedničko dijete, što objašnjava njezina rijetka pojavljivanja u javnosti s obzirom na to da su vijest o trudnoći odlučili zadržati za sebe.

Jedna od najplaćenijih holivudskih glumica Scarlett Johansson trudna je i čeka drugo dijete sa svojim suprugom, komičarem Colinom Jostom, prenosi Page Six.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) druga žena van crvenog tepiha Plavokosa ljepotica je san mnogih muškaraca, a u običnom izdanju s dioptrijskim naočalama bi ju rijetko tko prepoznao

Scarlett će tako u 37. godini dobiti drugo dijete, a njezinom 39-godišnjem suprugu Colinu bit će prvo, pa jedva čekaju prinovu u obitelji.

"Scarlett bi zapravo trebala roditi vrlo uskoro, znam da su ona i Colin oduševljeni", izjavio je njima blizak izvor i dodao da je tu vijest htjela zadržati u tajnosti.

Glasine o trudnoći krenule su nakon što se nije pojavila na nekoliko promocija svog novog filma "Crna udovica".

Scarlett već ima šestogodišnju kćer Rose Dorotthy Dauriac s bivšim suprugom, francuskim novinarom Romainom Dauriacom, s kojim je u braku bila od 2014. do 2017. godine. Prije njega bila je udana za glumca Ryana Reynoldsa od 2008. do 2011. godine. Osim Romaina i Ryana, Scarlett je ljubila i Jacka Antonoffa, Jareda Leta, Josha Hartnetta i Seana Penna.

Vijest da je u vezi s Colinom pojavila se nedugo nakon razvoda, i to nakon što su viđeni kako se ljube, a onda su se krajem 2017. godine i službeno prvi put pojavili na jednom javnom događanju. U svibnju 2019. godine. Scarlett je snimljena s dijamantnim prstenom na ruci, čija se vrijednost procjenjuje na oko 450 tisuća dolara.

Planirano veliko vjenčanje morali su odgoditi zbog pandemije koronavirusa, ali održali su skromnu ceremoniju u glumičinu njujorškom domu, što su kasnije potvrdili i na društvenim mrežama. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene