Čestitamo!

Sarah Josipović rodila drugo dijete, sretnu vijest objavila na Instagramu i otkrila preslatko ime

Sarah Josipović - 2 Sarah Josipović - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Josipović - 2 +0 Sarah Josipović - 1 Galerija

Sarah Josipović u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila je kćer Leni.

Bivša manekenka i PR stručnjakinja Sarah Josipović na svom je Instagramu otkrila sretnu vijest kako je na svijet stiglo njezino drugo dijete, kći kojoj su ona i partner Jan Jerič odlučili dati ime Leni.

Pogledaj i ovo Sarah Josipović - 1 Kao sestre Kakva majka, takva kći: Sarah Josipović progovorila o drugoj trudnoći i odnosu s majkom Suzy

"Upoznajte Leni Jerič. 13. 1. ujutro naša mala obitelj proširila se za jednu curicu koja nam je donijela neopisivu radost, koja je upotpunila našu sreću, popunila naša srca i zaokružila naš svemir. Ne možemo biti sretniji", napisala je Sarah uz fotografiju na kojoj pozira s malenom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ѕaraн joѕιpovιć (@sarahjosipovic)

Sarah je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a nedugo nakon toga počele su joj pristizati brojne čestitke i lijepe želje i od brojnih poznatih Hrvatica, među kojima su i Nina Badrić, Petra Kurtela i Ljupka Gojić Mikić.

"Čestitam od srca, dobro došla, Leni!", "Čestitam", "Čestitam, cure,"Aaaaa, čestitaaaaam od srca! I puno strpljenja želim sljedeće dvije godine", "Ista kao braco", "Bravo, mama!", "Divna je", "Divno, rodila si najbolju prijateljicu sebi. Uživaj", "Čestitam vam od srca! Neka vam je sva sreća svijeta", mali je dio njih.

Sarah i Jan vezu su počeli kao prijatelji, no medijima nisu nikada otkrivali previše detalja. Pričali su kako svadbu ne planiraju, ali i ne isključuju. Kažu da su zauvijek povezani zbog sina Maka, a sada i kćerkice Leni, te im je jedino važno da su sretni i dobro se slažu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene