Čari prirode

Miljenica iz "Seksa i grada" zatekla se u situaciji zbog koje se nije prestajala smijati, a ništa bolje nije prošao ni njen suprug!

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 2 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 4 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 6 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 5 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 1 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 3 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 7 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 8 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 10 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 9 +14 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 8 Galerija

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick padali su u blatnjavoj šetnji koja je zapravo trebala biti opušteni izlet, a sve su to snimili i paparazzi koji su se tamo našli.

Američka glumica i zvijezda kultnog "Seksa i grada" Sarah Jessica Parker i njezin suprug Matthew Broderick snimljeni su u izlasku u prirodi, koji nije baš prošao onako kako su planirali.

58-godišnja Sarah i 62-godišnji Matthew šetali su londonskim Hampstead Heathom, no u idili baš i nisu uživali obzirom da ih je tamo zateklo veliko blato zbog kojeg su padali i klizali se pa su se morali dobro pomučiti da dođu do svog cilja. Situacija u kojoj su se našli i njih je dobro nasmijala, a prema riječima svjedoka koji se našao u blizini, Sarah se nije mogla prestati smijati dok se Matthew pokliznuo niz brdo, prenosi Daily Mail.

Nakon šetnje, uživali su u piću u lokalnom pubu sa svojim sinom Jamesom, a onda su se autobusom uputili u obližnje selo Highgate.

Par trenutačno boravi u engleskoj prijestolnici jer glume u svojoj brodvejskoj uspješnici "Plaza Suite", koja se prikazuje na West Endu.

Pogledaji ovo Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Zanimljivosti Spojili su se nakon strašne tragedije koju je on izazvao, a u braku od 26 godina gotovo nisu proveli niti jednu noć odvojeno!

Sarah Jessica i Matthew slove kao jedan od parova s najdugovječnijim brakom u Hollywoodu, još otkako su se vjenčali sada već davne 1997. godine i do danas ostali su nerazdvojni.

Upoznali su se u studenom 1991. godine, kada su zajedno glumili na pozornici u produkciji kazališne družine Naked Angels Theatre Company, u vlasništvu Sarine braće Tobyja i Pippina na Broadwayu. Njihov susret dogodio se četiri godine nakon što je Matthew u tragičnoj automobilskoj nesreći usmrtio majku i kćer dok se vozio s tadašnjom djevojkom, zvijezdom "Prljavog plesa" Jennifer Gray u Sjevernoj Irskoj. Njegova veza s Jennifer nije preživjela tu strašnu tragediju, no dovela ga je do Sare.

Pogledaji ovo Sarah Jessica Parker - 4 Celebrity Zvijezda ''Seksa i grada'' pokazala sijede i prošetala bez šminke, jedna je od rijetkih zvijezda koja ne skriva svoje godine

Ona 32 godine kasnije tvrdi da nikada nisu proveli noć odvojeno, osim zbog posla ili hitne situacije u obitelji, a s predstavom "Plaza Suite" ostvarili su veliki uspjeh. Kritičari su priznali da njihova prisutnost na pozornici opravdava njezinu kvalitetu, s njihovom stvarnom životnom romansom koja se provlači kroz priče o tri para koje igraju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić +25 Marina Mamić Celebrity Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Meghan Markle - 2 Kate Middleton i Meghan Markle +26 Meghan Markle Celebrity Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene