Pripreme u tijeku!

Suprug Blanke Vlašić raznježio je objavom njihove fotografije u preslatkom društvu:

Ruben van Gucht - 9 Ruben van Gucht - 9 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht Ruben van Gucht - 1 Ruben van Gucht - 2 +21 Ruben van Gucht - 3 Galerija

Ruben Van Gucht na Instagram profilu raznježio je pratitelje svojom novom objavom na kojoj u restoranu pozira sa Blankom Vlašić i malenim dječakom.

Ruben Van Gucht podijelio je fotografiju iz restorana s malenim dječakom i suprugom Blankom Vlašić. 

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Ispod objave napisao je: "Knjiga o džungli. I dalje funkcionira, nakon svih godina".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

"Dobro vježbaš, tako treba", "Čuvajte se tigra", "Bravo", te mnogo emotikona pljeska nizalo se u nastavku. 

Nedavno je također objavio fotku s dječakom kako zajedno jedu za istim stolom, a tada su mu njegovi pratitelji poručili kako se već sad vidi da će biti dobar otac.

Ruben iza sebe ima propali brak s influencericom Laurence Van Tongerloo, bili su 10 godina zajedno, od čega 7 u braku, ali nisu imali djecu. Vijest o razvodu objavili su u listopadu prošle godine zajedničkom fotografijom na Instagramu. Rubena na Instagramu inače prati preko 38 tisuća ljudi.

I dok je domaće medije zatekla vijest o njemu i Blanki, belgijske baš i nije.

Ruben Van Gucht i Blanka nedavno su okrunili svoju ljubav za koju se u medijima nije previše ni znalo, a sada dane nakon vjenčanja provode u njegovoj rodnoj Belgiji.

Blanka je iznenadne vijesti o udaji objavila na Instagramu podijelivši nekoliko fotografija s vjenčanja u Splitu, a osim lijepih vijesti o udaji napisala je i kako par očekuje bebu.

''Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisala je Blanka.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +31 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić pozirala u tangicama pa se odlučila na provokativan potez: "Zločesta sam"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić - 1 Marijana Mikulić, Nataša Janjić Medančić, Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić - 4 +12 Nataša Janjić - 5 Celebrity Zbog zavodljivog izdanja naše glumice u Sarajevu su se svi okretali za njom, a netko joj je cijelo vrijeme čuvao leđa

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene