Ludo zaljubljeni

Lijepa manekenka rodila je prije 3 tjedna, no već je izašla s 18 godina starijim dečkom u opakoj minici

Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Robin Thicke Paula Patton (Foto: Getty) Robin Thicke Paula Patton (Foto: Getty) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) April Love (Foto: Instagram) +0 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Galerija

Robin je počeo hodati s 18 godina mlađom April Love Geary ubrzo nakon razvoda od Paule Patton.

Slavnog pjevača proslavio je hit "Blurred Lines", a nju veza s njim.

Pogledaj i ovo April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Ne gube vrijeme Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom

42-godišnjeg Robina Thickea svijet je upoznao 2013. godine pjesmom "Blurred Lines" koju je pratio i seksi spot u kojem je nastupila i manekenka Emily Ratajkowski kojoj je on također bio odskok u svijetu modelinga.

U to vrijeme pjevač je bio u braku s glumicom Paulom Patton s kojom se vjenčao 2005. godine. Duo se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina u jednom hip-hop klubu, a kako je sam priznao, te ju je večeri pitao za ples. Ipak ,ljubav je planula 2 godine kasnije, a 2010. godine par je dobio sina Juliana Fuega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Patton (@paulapattonofficial) on

Iako su slovili za jedan od najstabilnijih parova, 2014. godine Paula je zatražila razvod nakon 21 zajedničke godine, a šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, a spominjalo se i obiteljsko nasilje. Tako su razvod i borba za skrbništvo nad sinom bili poprilično gadni, no stvari su se smirile s vremenom, a Paula je dobila skrbništvo nad sinom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

Ubrzo nakon vijesti o razvodu, Robin je počeo hodati s 18 godina mlađom manekenkom April Love Geary. Dva mjeseca nakon što je njegov razvod finaliziran 2015. godine, par je imao prvo službeno pojavljivanje u Cannesu. Iako je javnost mislila kako je to samo usputna avantura nakon razvoda, glazbenik je u ljeto 2017. godine potvrdio da očekuje dijete s lijepom manekenkom.

Kćerkica Mia Love stigla je u veljači 2018. godine, a svega godinu dana kasnije stigla je još jedna kćerkica Lola Alain. Par se zaručio na Božić 2018. godine.

A da ljubav među njima cvjeta i dalje, par je dokazao nedavno tijekom romantičnog izlaska u Zapadnom Hollywoodu, gdje je svu pažnju privlačila upravo April kratkom crvenom haljinicom koju je nosila. Glazbenik je pucao od ponosa, a kako i ne bi kad njegova zaručnica izgleda besprijekorno samo 3 tjedna nakon rođenja druge kćerkice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

April se na Instagramu često hvali nevjerojatnom linijom koju je ekspresno vratila i nakon prve trudnoće. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) +5 Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Vrući poljupci na zadnjem sjedištu taksija: Glumica se zaigrala s 20 godina mlađim dečkom!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene