Tužna vijest

Roberto Cavalli preminuo je u dobi od 83 godine, a još lani je slavio rođenje šestog djeteta

Roberto Cavalli Roberto Cavalli Afp 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Roberto Cavalli - 10 Roberto Cavalli - 7 Roberto Cavalli - 4 Roberto Cavalli - 3 Roberto Cavalli - 2 Roberto Cavalli Roberto Cavalli - 12 Roberto Cavalli - 11 Roberto Cavalli - 8 Roberto Cavalli - 6 +15 Roberto Cavalli - 5 Galerija

Roberto Cavalli preminuo je u Italiji u dobi od 83 godine.

Legendarni talijanski modni dizajner Roberto Cavalli preminuo je u dobi od 83 godine, prenosi talijanska novinska agencija ANSA.

Roberto je preminuo kod svoje kuće u Firenci nakon duge bolesti, a iza sebe je ostavio 45 godina mlađu partnericu, švedsku manekenku Sandru Nilsson s kojom je bio u vezi od 2014. godine. Proslavljeni modni dizajner prošle je godine dobio šesto dijete koje mu je rodila upravo Sandra, a koja je od njega mlađa 46 godina. Iz prethodnih veza imao je još petero djece. 

Zbog ogromne razlike u godinama, mnogi su im odmah predviđali brzi kraj, ali njihova ljubav nadjačala je zle jezike. 

Pogledaji ovo Roberto Cavalli - 11 Celebrity Ni 46 godina razlike nije ih spriječilo da ustraju u ljubavi, a ona je zauzvrat na poklon dobila cijeli otok!

"Sandra je dobro. Beba, koja je rođena prije tjedan dana upravo ovdje u Firenci, prekrasna je i bilo je stvarno emotivno vidjeti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Giorgio, kao i njegovu djedu, mom ocu kojeg su nacisti strijeljali u masakru u Cavrigliji kad sam imao četiri godine", izjavio je Roberto za magazin Novella 2000 u ožujku prošle godine.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Slavni dizajner i njegova 46 godina mlađa djevojka dobili dijete, a govorilo se da joj može biti djed i da neće dugo izdržati

Roberto je bio najpoznatiji po svojoj istoimenoj modnoj kući i brendu poznatom po životinjskim printovima. Njegove kreacije 70-ih su godina obožavale i po prvi put nosile glumice poput Sophije Loren i Brigitte Bardot, a s godinama su ga zavoljele i druge svjetske zvijezde poput Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Rihanne, Belle Hadid i drugih.

Od Roberta se već na društvenim mrežama opraštaju obožavatelji, žaleći zbog njegova odlaska.

"Počivaj u miru apsolutna legendo, dizajneru Roberto Cavalli. Uvijek ćemo te se sjećati", napisao je jedan od korisnika platforme X.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 7 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 +26 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Celebrity Rakitić i njegova lijepa Raquel proslavili su 11. godišnjicu braka, ona je tom prigodom pokazala svu raskoš atributa koji ju krase!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Goodall i Clint Eastwood Clint Eastwood Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) +18 Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Nekad i sad Krhka pojava glumačke legende rastužila je njegove obožavatelje, pojavio se u javnosti nakon dugo vremena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene