SAVRŠENO UTOČIŠTE

Opet tvrde da uopće nije umro: Glazbenik više od 20 godina ima tajno skrovište u indijanskom rezervatu?

Tupac (Foto: Profimedia) Tupac (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tupac (Foto: Profimedia) Tupac (Foto: Profimedia) Tupac (Foto: Profimedia) +0 Tupac (Foto: Profimedia) Galerija

Redatelj Rick Boss priprema dokumentarni film "2Pac: Veliki bijeg iz Sveučilišnog medicinskog centra“, a njemu otkriva što se zbilo u noći kad je reper upucan.

Reper Tupac Shakur je živ, lažirao je svoju smrt i avionom pobjegao u Meksiko gdje ga štiti indijanski narod Navajo. To su tvrdnje redatelja Ricka Bossa koji je snimio dokumentarni film “2Pac: Veliki bijeg iz Sveučilišnog medicinskog centra“.

Pogledaj i ovo Tupac (Foto: Profimedia) policija otkrila dokumente Nakon 24 godine otkrili detalje pucnjave u kojoj je stradao slavni glazbenik, slučaj još nije riješen

Repera su upucali 7. rujna 1996. u Las Vegasu dok ga je glazbeni producent Suge Knight vozio kući nakon što su gledali borbu Mikea Tysona. Tupac je pogođen s četiri metka, u prsa, ruku i bedro i hitno je prevezen u Sveučilišni medicinski centar u Las Vegasu, a preminuo je šest dana kasnije. Policija nikad nije uhvatila reperovog ubojicu.

No Boss tvrdi kako Tupac nije umro nego je pobjegao privatnim helikopterom iz bolnice u Meksiko kako bi započeo nov život, a tamo ga štiti pleme Navajo. Ističe kako je reperu to savršeno skrovište jer FBI agentima nije dopušteno doći na indijansko tlo, odnosno u rezervat. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I told the judge 'I was raised wrong, and thats why I blaze shit'” - All Eyez On Me. Certified diamond. Link in bio.

A post shared by Tupac Shakur (@2pac) on

Redatelj je objasnio kako je Tupac saznao da će na njega biti izvršen atentat i to je iskoristio kao priliku za nestanak. Odletio je iz Las Vegasa privatnim helikopterom jer je bio siguran da će policija nadzirati avionske letove i blokirati aerodrome.

Svjedoci su nakon pucnjave rekli kako je bijeli Cadillac stao uz BMW u kojem je bio reper. Reperov producent Suge je preživio atentat, a kasnije je završio u zatvoru jer je udario autom prijatelja Terryja Cartera i pobjegao. Boss je objasnio kako će se dokumentarac, koji izlazi sljedeće godine, fokusirati na reperov krug prijatelja i obitelji i ističe kako nije riječ o fikciji. “Ovo su činjenice koje znam od određenih ljudi. Shakurova obitelj nema ništa protiv filma“, ispričao je redatelj.

Tupacovi obožavatelji imaju nekoliko teorija o njegovoj smrti, a većina njih tvrdi kako zapravo nije mrtav. Privatni istražitelj je prošle godine rekao kako ima dokaz da je reper živ i uživa u Belizeu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene