Rijetka fotka

Opsjednuta je lijepom kćeri: Svi se slažu da je slika i prilika svoje slavne majke, a neki misle i da su sestre

Ava Phillippe (Foto: Profimedia) Ava Phillippe (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Phillippe (Foto: Profimedia) Ava Phillipe (Foto: Profimedia) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) +0 Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Galerija

Reese Witherspoon je kći Avu dobila u braku s glumcem Ryanom Phillippeom, a na Instagramu je objavila njezinu fotografiju te svi kažu da jako sliče.

Američka glumica Reese Witherspoon je na oduševljenje svojih obožavatelja na Instagramu podijelila fotografiju kćeri Ave Phillippe. 44-godišnja glumica priznala je kako je "opsjednuta" svojom 20-godišnjom kćeri.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston, Reese Witherspoon odlična glumačka postava Serija koja je neodoljiva za gledanje: Intrigantna, bavi se aktualnim svjetskim temama i problemima koji su sveprisutni u našem društvu

"Znam da je moje dijete, ali sam poprilično opsjednuta njome", napisala je Reese u opisu fotografije na kojoj Ava pozira.

Ava je sa svojom slavnom majkom uživala na ručku, a pobrala je stotine komplimenata na račun svoga izgleda. Javila su se i poznata lica te je Julienne Moore poručila kako je Ava prekrasna, a Kate Hudson ostavila je emotikon srca u komentaru. Mnogi komentiraju kako je Ava slika i prilika svoje majke koja ne objavljuje često njezine fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know she’s my kid but I’m pretty much obsessed @avaphillippe 💓

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Reese je Avu dobila u braku s glumcem Ryanom Phillippeom, kojeg je upoznala na svoj 21. rođendan. Par se zaručio 1998. godine, a pred oltar su stali godinu kasnije. Osim Ave, imaju sina Deacona Phillippea. Witherspoon i Phillippe su 2006. godine objavili da se rastaju, no ostali su u dborim odnosima. Slavna glumica se 2011. udala za Jima Totha, a par ima sina Tennesseeja Jamesa.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Instagram) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) +7 Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Do desete godine već je bio milijunaš, a zbog droge i alkohola prijatelji su godinama strahovali za njegov život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene