Ups!

Procurila snimka neugodnog trenutka između princa Harryja i fotografa, evo kako je reagirao u situaciji kojoj se nije nadao

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry +20 Princ Harry - 2 Galerija

Društvenim se mrežama proširila snimka u kojoj se vidi kako se princ Harry zaletio u fotografa ispred Visokog suda u Londonu, kamo je stigao na ročište zbog tužbe koju je podigao protiv Associated Newspapersa.

Princ Harry stigao je u London kako bi prisustvovao ročištu protiv izdavača novina Daily Mail protiv kojeg je podigao tužbu. Ispred suda dočekali su ga brojni novinari i fotoreporteri, a s jednim od njih imao je i pomalo neugodan susret.

Pogledaj i ovo Princ Harry Sve je raskrstio s Britanijom Harryjevi osobni dokumenti procurili su u javnost i otkrili nemilu informaciju, je li posljednjim postupkom zauvijek uništio šansu za pomirenje?

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj se Harry slučajno u prolazu sudario s jednim fotografom koji mu se našao na putu, a fotografije tog trenutka pokazuju i koliko ga je to iznenadilo i zbunilo.

"Zašto se desničarski mediji čine tako pokvarenima, ne samo u Americi već i u drugim zemljama? Princ Harry upravo je viđen kako ulazi u londonski Visoki sud kako bi svjedočio o desničarskom tabloidu Daily Mailu i njihovu navodnom prisluškivanju telefona i teškim povredama privatnosti. Britanski mediji vjerojatno neće previše popratiti slučaj jer je Daily Mail zahtijevao ograničenja izvještavanja. No dolazak princa Harryja jamči da će stvar privući globalnu pozornost. Desni mediji puni su laži, prijevara i korupcije. Nastavimo ih držati odgovornima", napisao je pisac i poduzetnik Brian Krassenstein, koji je na Twitteru objavio spomenutu snimku.

Harry je podnio tužbu protiv izdavačke kuće Associated Newspapersa zajedno s drugim poznatim osobama, uključujući pjevača Eltona Johna i njegova supruga i redatelja Davida Furnisha te glumice Elizabeth Hurley i Sadie Frost.

Njih petero pokrenulo je postupak prošle godine, ali pravna ograničenja koja je tražila novinska grupacija znače da konkretni detalji njihovih navoda dosad nisu bili objavljeni. Prema izjavi koju su u listopadu objavili odvjetnici Sadie i Harryja, slučaj protiv Associated Newspapersa uključuje optužbe za prisluškivanje telefonskih poziva, automobila i domova te plaćanje policiji za osjetljive informacije.

Associated Newspapers, izdavač Daily Maila, The Mail on Sunday i Mail Onlinea, rekao je da u potpunosti i nedvosmisleno poriče optužbe i traže da se slučaj odbaci.

Medijski progoni bili su jedan od razloga zbog kojih su se Harry i njegova supruga Meghan Markle povukli s kraljevskih dužnosti i preselili se u Kaliforniju kako bi stvorili nove živote i karijere, a žestoko su napali novinare u svojoj nedavnoj šestodijelnoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji i u Harryjevim memoarima "Spare".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene