Potvrdili članovi benda

Preminuo je Colin Burgess, prvi bubnjar rock sastava AC/DC

Colin Burgess Colin Burgess Youtube 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Colin Burgess Galerija

Preminuo je Colin Burgess, prvi bubnjar rock grupe AC/DC, imao je 77 godina.

Preminuo je Colin Burgess, prvi bubnjar rock grupe AC/DC, imao je 77 godina. Tužnu vijest potvrdila je grupa, a oglasili su se na društvenim mrežama.

"Vrlo je tužno čuti da je Colin Burgess preminuo. Bio je naš prvi bubnjar i vrlo cijenjen glazbenik. Sretne uspomene, rock u miru, Coline", napisali su na Facebooku.

Agnus i Malcolm Young u studenom 1973. formirali su AC/DC.

Članovi su, osim Angusa i Malcolma, bili i basist Larry Van Kriedt, vokal Dave Evans te bubnjar Colin Burgess. Članovi grupe često su se mijenjali, a Colin je bio prvi koji je otišao.

Burgessa je bend napao jer je nastupao pijan. Colin se pokušavao izvući od tih optužbi, ali nije uspio. AC/DC ga je zamijenio nizom drugih bubnjara, uključujući dugogodišnjeg člana Phila Rudda.

Burgess je također svirao bubnjeve u popularnom australskom rock bendu pod nazivom The Masters Apprentices između 1968. i 1972.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Ante Gelo - 2 +23 Ante Gelo - 1 Celebrity Perčin na subotnjoj špici dodatno potaknula šuškanja o vezi s našim glazbenikom, sad mu je dala i javnu podršku

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 +25 Danijela Dvornik - 2 Celebrity Danijela Dvornik svoj je bor ove godine ukrasila na neobičan način, što vi kažete na njenu ideju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene