Bondove djevojke

OSTAVLJALE SU BEZ DAHA Njima ni James Bond nije mogao odoljeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su ove fatalne djevojke u pitanju, ni najpoznatijem britanskom špijunu nema spasa.

Zna se da najpoznatiji britanski špijun James Bond obožava dvije stvari – protresen, a ne promiješan martini i lijepe žene. Iako su se i glumci tijekom desetljeća mijenjali, ipak je češći slučaj bio s glumicama koje su tumačile Bondove djevojke. Svaki film je imao novu i jednako prekrasnu djevojku, a s obzirom na to da ih je previše za uvrstiti, mi smo odlučili izdvojiti nekoliko nama najdražih Bond djevojaka.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson posjetio naš otok Ovi vrući prozori novog Jamesa Bonda snimljeni su u Hrvatskoj, a obišli su cijeli svijet!

Ursula Andress

Kao prva Bond djevojka, Andress je nezaobilazna. Ulogom Honey Ryder u filmu 'Dr. No' davne 1962. zagolicala je maštu muškog dijela gledateljstva, te osvojila i Zlatni globus. Danas ima 80 godina, a iz svijeta glume se povukla prije 11 godina.

Barbara Bach

U filmu 'Špijun koji me volio' iz 1977. glumila je rusku špijunku Anyu Amasovu, te je zbog te uloge postala internacionalnim seks simbolom. Zadnju ulogu ostvarila je 1986., a u braku s Ringo Starrom, bivšim članom legendarnih Beatlesa, je već 35 godina.

Halle Berry

Godinu dana prije nego što se pojavila u 'Umri drugi dan' kao Jinx Johnson, Berry je postala prva afroamerička glumica koja je osvojila Oscara za glavnu žensku ulogu. Ove godine će proslaviti 50. rođendan, a jednako je uspješna i prekrasna kao i 2002. kada je glumila Bond djevojku.

Eva Green

Prošlo je deset godina otkako je lijepa Francuskinja glumila Vesper Lynd u filmu 'Casino Royale'. Bila je to tek četvrta filmska uloga, a danas je jedna od najpoznatijih francuskih glumica te je ove godine bila nominirana i za Zlatni globus zbog svog rada na seriji 'Penny Dreadful'.

Lea Seydoux

Još jedna Francuskinja našla se u ulozi Bondove djevojke, i to u prošlogodišnjem filmu 'Spectre'. 30-godišnja Seydoux već je godinama poznata u svojoj zemlji, a imala je i nekoliko uloga u filmovima američke produkcije, no sada je ulogom Madeleine zasigurno otvorila vrata dodatnim ponudama.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene