Što vi kažete?

Nakon suza i plesa punog emocija Lucija je morala napustiti show: "Prava dama od početka do kraja! Bravo!"

Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Nova TV 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Franka Batelić zagrlila Luciju Lugomer Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer Lucija Lugomer i Marko Šapina - 6 Lucija Lugomer i Marko Šapina - 5 Lucija Lugomer i Marko Šapina - 4 Lucija Lugomer i Marko Šapina - 3 +10 Lucija Lugomer i Marko Šapina - 2 Galerija

Lucija Lugomer i Marko Šapina napustili su show "Ples sa zvijezdama" u trećoj emisiji u kojoj su otplesali bečki valcer.

Plus-size manekenka Lucija Lugomer i njezin mentor Marko Šapina napustili su show "Ples sa zvijezdama", nakon što su dirnuli žiri i gledatelje svojom emotivnom plesnom točkom, no to očito nije bilo dovoljno za prolazak u daljnje natjecanje.

Pogledaj i ovo Asim Ugljen, Nika Jelić Ušao u povijest Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

Reakcije na njihovo ispadanje ne stišavaju se na društvenim mrežama gdje su dobili i hrpu komentara podrške.

"Stvarno je bilo emotivno i lijepo", "Bila si divna", "Žao mi je što ste ispali, ali bili ste mi super", "Plakala, smijala se, plesala s vama. Hvala vam", "Kao iz bajke si", "Bila si stvarno odlična i predivna! I prava dama od početka do kraja! Bravo!", poručili su Luciji pratitelji u komentarima na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

Tema treće emisije bile su uspomene, zbog čega se Lucija prisjetila svoje pokojne majke kojoj je posvetila i svoj nastup, točnije bečki valcer koji je otplesala s Markom.

"Mama je umrla prije 18 godina, ja sam tada imala 11, dosta traumatično. Dosta sam rano shvatila da je život krhko vrijeme na svijetu. Moja mama je išla u baletnu školu, svirala je harfu, imala je vjevericu za ljubimca, bila je stvarno jedna osoba s kojom guštom pričaš", ispričala je Lucija uoči nastupa.

"To izgleda ovako kad se pleše sa srcem i iz srca. Ispričali ste nam emotivnu priču pokretom, što je meni najljepši dio plesa i mislim da je ovo bilo jako oslobađajuće i za tebe i za nas", kazala je Larisa Lipovac koja se rasplakala, a emocije su ponijele i Franku Batelić koja je Luciji potrčala u zagrljaj.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +15 Mario Ožbolt, Albina Celebrity Zbog ovih fotki Albini pišu da gori od ljepote, u minijaturnom kompletu besprijekorna figura došla je do izražaja!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene