Jasno je što misli

Popularni voditelj se okomio na princa Harryja, nije ga nimalo štedio na riječima: "Neću slušati lekcije"

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Piers Morgan Princ Harry i Jack Brooksbank Princ Harry, Jack Brooksbank i princeza Eugenie - 3 Princ Harry, Jack Brooksbank i princeza Eugenie - 2 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry +22 Princ Harry - 2 Galerija

Piers Morgan rekao je da neće slušati lekcije o narušavanju privatnosti od princa Harryja zbog optužbi za hakiranje telefona u vrijeme dok je on bio urednik novina Daily Mirror.

Princ Harry je podnio tužbu zajedno sa stotinjak slavnih osoba, uključujući glumce, sportske zvijezde, pjevače i TV osobe, protiv izdavača Mirror Group Newspapers (MGN) zbog navodnog nezakonitog prikupljanja informacija.

Pogledaj i ovo Princ Harry Sve je raskrstio s Britanijom Harryjevi osobni dokumenti procurili su u javnost i otkrili nemilu informaciju, je li posljednjim postupkom zauvijek uništio šansu za pomirenje?

Harry, koji nije bio prisutan na posljednjem ročištu, trebao bi osobno svjedočiti početkom lipnja, kao prvi britanski kraljevski član koji je to učinio od 19. stoljeća, prenose lokalni mediji. Na početku sedmotjednog suđenja izdavač britanskog tabloida ispričao se princu Harryju za jednu točku optužnice zbog nezakonitog traženja informacija o njemu, ali je odbacio većinu optužbi.

Novinar i televizijski voditelj Morgan (58), koji je bio urednik Daily Mirrora između 1995. i 2004., odgovorio je novinaru ITV-a koji ga je pitao hoće li se "ispričati" Harryju.

“Sve što ću reći je da neću slušati lekcije o narušavanju privatnosti od princa Harryja, nekoga tko je proveo posljednje tri godine nemilosrdno i cinično narušavajući privatnost kraljevske obitelji za golemu komercijalnu dobit i rekao hrpu laži o njima."

"Zato predlažem da se on ispriča svojoj obitelji za sramotno narušavanje privatnosti", kazao je Morgan.

Godine 2021. Morgan je dospio na naslovnice nakon što je napustio emisiju "Dobro jutro, Britanija" nakon sukoba u eteru s voditeljem vremenske prognoze Alexom Beresfordom oko intervjua Harryja i njegove supruge Meghan s Oprah Winfrey.

Morgan je rekao da ne vjeruje u Meghanine tvrdnje iz specijala za naslovnice, a njegovi su komentari izazvali više od 50.000 pritužbi – najviše u povijesti Ofcoma.

Nadzorno tijelo je kasnije zaključilo da emisija "Good Morning Britain" nije prekršila kodeks emitiranja zbog Morganovih komentara.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene