patnja glumice

OTKRILA SVE Varao ju je sa 7 žena, a sinu na rođendan pozvao dilera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Razvodu je prethodio mučan period obilježen drogom, preljubima i zlostavljanjem.

Prije nekoliko dana slavni pjevač Robin Thicke dobio je sudsku zabranu prilaska bivšoj supruzi Pauli Patton i njihovom zajedničkom sinu. Iako su mnogi ostali šokirani ovakvim raspletom, bivša supruga pjevača odlučila je nedavno javno progovoriti o paklu koji je proživljavala tijekom braka.

Pogledaj i ovo April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Ne gube vrijeme Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom

Paula je tako otkrila da je Thicke bio nasilan prema njoj i sinu, a da se s ovisnošću borio od početka njihovog braka.  Glumica je ispričala i da je pjevačev diler bio njegov dobar prijatelj kojeg je pjevač pozvao da prisustvuje proslavi 5. rođendana njihovog sina.

 No osim s drogom, Thicke je bio opčinjen i ženama. Svoju suprugu varao je gdje gdje je stigao, a ona ga je u tom činu čak i uhvatila.  Bilo je to na dodjeli MTV nagrade. Par sati nakon provokativnog plesa na sceni sa Miley Cyrus, Paula je otišla u njenu sobu gdje je zatekla Robina s dvije gole žene.  Nakon toga priznao joj je da ju je varao sa još 7 žena, a odnose je u hotelu imao s nepoznatom osobom čak i tijekom njihovog obiteljskog odmora.

"Napustila sam hotel, lutala sam ulicama New Yorka i zvala brata plačući", priznala je glumica koja se od kontroverznog glazbenika razvela prije dvije i pol godine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene