Žalio se i na bolove

Procurili detalji smrti slavnog glazbenika, policija prema izjavama njegovih bližnjih sumnja na jedan uzrok, svi su shrvani

Foo Fighters (FOTO: PR) Foo Fighters (FOTO: PR) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Foo Fighters (FOTO: PR) Galerija

Taylor Hawkins iznenada je preminuo u hotelskoj sobi u glavnom gradu Kolumbije gdje je s bendom trebao imati koncert.

Kolumbijska policija tvrdi da bi iznenadna smrt bubnjara legendarnih Foo Fightersa, Taylora Hawkinsa mogla biti povezana s drogom.

Pogledaj i ovo showbuzz devet novih pjesama "Medicine At Midnight" novi je album jednog od najboljih rock bendova na svijetu koji su fanovi jedva dočekali

50-godišnji bubnjar koji ima iza sebe ima povijest korištenja droga i opijata preminuo je u hotelskoj sobi u Bogoti, gdje je njegov bend trebao imati koncert, a čija se policija sada službeno oglasila.

"Uzrok smrti tek treba biti utvrđen. Prema njegovim bliskima, smrt bi mogla biti povezana s konzumiranjem droge", stoji u službenom priopćenju.

Lokalni mediji prenose da je hotelsko osoblje pozvalo hitnu pomoć nakon što se Hawkins požalio na bolove u prsima, ali već je bio mrtav u vrijeme kada su liječnici stigli.

Hawkins, inače otac dvoje djece tinejdžera, otvoreno je pričao o svojoj borbi protiv droga i predoziranja, jer četiri godine nakon što se pridružio Foo Fightersima, predozirao se heroinom i završio u komi, što je kasnije opisao kao pretjeranu konzumaciju.

Nedugo nakon objave vijesti o Hawkinsovoj smrti, obožavatelji i novinari počeli su se okupljati ispred hotela u kojem je bend odsjeo, a mnogi su bili u potpunom šoku dok su palili svijeće.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 21 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 16 +12 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 15 Celebrity Ponosni Tonči i Vjekoslava pozirali u prvom izlasku s trudnom Hanom nakon vjenčanja, Graši su bili prava obiteljska podrška!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene