Bikini naš svakidašnji

Otkada je smršavila, rado pokazuje svoje seksi tijelo u bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U pauzi od snimanja svog novog reality showa, poznati hollywoodski par iskoristio je vrijeme za odmor na floridskoj plaži.

Američka pjevačica LeAnn Rimes i njezin suprug glumac Eddie Cibrian sunčani su dan iskoristili na uživanje. Plaža u Miamiju na Floridi bila je posebno odvojena za njih, a pjevačica je uživala i u čaši vina.

Pogledaj i ovo showbuzz Seksi u bikiniju Ovako ona provodi vruće ljetne dane...

Pogodite tko je zvijezda na slici koja je nastupala na country natjecanjima!

LeAnn je ponosno šetala u mini bikiniju koji je naglašavao njezinu vitku liniju, dok se Eddie zabavljao na mobitelu. Pjevačica je prije skrivala svoje tijelo, no otkada je smršavila i redovito vježba, bikini je postao njezin najbolji prijatelj.

Poznati par snima i novi reality show koji je počeo prikazivati na glazbenom kanalu VH1.  Show zapravo prati njihove živote koji su pod konstantnim objektivom paparazza i žutog tiska. Kako se Eddieva bivša supruga reality zvijezda Brandi Glanville isto9 pojavljuje u showu, drama je zagarantirana. Naime, zgodni glumac je ostavio Brandi kako bi bio s LeAnn, a američki mediji i dalje plasiraju tu priču u medije i svaki tjedan donose neki novi razvoj događaja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene