DVOSTRUKI TULUM

VATROMET I ROĐENDANSKE SVIJEĆICE Donald Trump Jr. večeras slavi! I nije jedini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako je biti godinu dana stariji samo zato jer si rođen na Silvestrovo? Na svoju (ne)sreću znaju to i oni.

Donald Trump Jr. večeras priprema najbolji tulum! Ne, neće to biti obična novogodišnja zabava jer Trump ima dva razloga za slavlje. Osim ulaska u novu kalendarsku godinu, najstariji sin američkog predsjednika proslavit će i ulazak u četrdesete. Naime, Trump Jr. rođen je na Silvestrovo pa ni ne čudi što se njegovi rođendanski tulumi najviše pamte.

Pogledaj i ovo Verne Troyer i Genevieve Gallen Ljubav je to Slavni parovi koji ruše sve predrasude: S ružnim komentarima često su se suočavali, ali naučili su ih ignorirati

Trump Jr. inače se bavi poduzetništvom, a trenutno radi sa sestrom Ivankom i bratom Ericom u potpredsjedništvu obiteljske tvrtke. Po zanimanju je ekonomist, a svoj život nastoji živjeti podalje od javnosti koliko god je to moguće. Već 11 godina u sretnom je braku s manekenkom Vanessom Haydon s kojom ima dvije kćeri i tri sina.

 Osim Donalda na Staru godinu rođen je i slavni glumac Val Kilmer. Zvijezda Batmana danas je napunio 57 godina, no zbog zdravstvenog stanja priprema raskošne rođendanske zabave zasigurno mu nije na pameti. Naime, glumac već neko vrijeme pokušava sakriti od javnosti da boluje od karcinoma. Njegovo stanje svakim danom sve je gore, a prema posljednjim informacijama zbog teške bolesti drastično je smršavio pa trenutno teži svega 40-ak kilograma.

Kako je biti "godinu dana stariji" samo zato što si rođen na staru godinu zna i južnokorejski pjevač PSY kojeg svi pamtimo po hitu "Gangam style". Iako je njegov hit zaludio svijet, planetarna slava pokosila je repera koji se zbog pritiska odao alkoholu. Pio je gotovo svakodnevno zbog čega je uzeo odmak od karijere. O njegovom sadašnjem životu jako se malo zna.

Slavi danas i slavni oskarovac Sir Philip Anthony Hopkins. Velški glumac, najpoznatiji po ulozi dr. Hannibala Lectera u filmovima Kad jaganjci utihnu, Hannibal, i Crveni zmaj, na današnji dan napunio je 79 godina.

Nakon što otkuca ponoć rođendan će proslaviti i najpoznatiji "patuljak na svijetu" Verne Troyer. Glumac najpoznatiji po ulozi Mini-Meja u seriji filmova o "Austinu Powersu" na rođendanskoj torti ugasiti će 48 svjećica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene