sad je i službeno!

Objavljena je smrtovnica Matthewa Perryja, evo što je navedeno pod uzrokom smrti, otkriveni su još neki detalji!

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Matthew Perry +19 Matthew Perry Galerija

Smrtni list Matthewa Perryja otkrio je sve dosad poznate detalje o njegovoj preranoj smrti.

Objavljen je smrtni list glumca Matthewa Perryja, koji je iznenada preminuo dobi od 54 godine.

U dokumentu, koji je objavio losanđeleski zavod za javno zdravstvo i koji je u posjedu portala The Blast, navodi se da je uzrok Perryjeve smrti "odgođen" jer se čeka detaljna analiza njegova toksikološkog nalaza, nakon što su prvi rezultati pokazali da u njegovoj krvi nema tragova ilegalnih supstanci fentanila i metamfetamina.

Piše i da je glumac preminuo 28. listopada u 16:17 u svojem domu u Los Angelesu i da je njegovo beživotno tijelo pronađeno u jacuzziju.

U smrtovnici stoji i da je Perry 38 godina radio u zabavljačkoj industriji kao glumac, a navedeno je i kako je sve potrebne informacije istražiteljima ustupio njegov očuh Keith Morrison.

Perry je prošlog tjedna pokopan u Forest Lawn Memorial Parku u Los Angelesu, gdje počivaju i mnoge poznate zvijezde, a pogrebu su prisustvovali i njegovi kolege iz kultne serije "Prijatelji" - Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Courteney Cox i David Schwimmer.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji "Prijatelji", koja se prikazivala deset sezona na NBC-u od 1994. do 2004., a koja je i dandanas vrlo popularna.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović - 1 Olga Pakalović - 2 Olga Pakalović - 3 Olga Pakalović +15 Olga Pakalović Celebrity Slavlje na setu Kumova, pogledajte simpatični video sa snimanja hit-serije: ''Naša slavljenica Lila''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Trump Ivanka Trump Ivanka Trump Ivanka Trump +12 Ivanka Trump - 1 Zanimljivosti Fotografije Ivanke Trump šire se društvenim mrežama zbog baš bizarnog razloga: "Duži je od njezina pamćenja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene