Jaki na riječima

Obećanje ludom radovanje ili? Evo što su to sve zvijezde spremne učiniti ako Hrvatska osvoji Svjetsko prvenstvo!

Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (FOTO: Instagram) Belinda Bedekovic (Foto: Facebook) Belinda Bedekovic (Foto: Facebook) Andrew Dagleish (Foto: @a_dagleish/Twitter) Danijel Mileta (Foto: Facebook) +0 Žanamari (Foto: Instagram) Galerija

Posljednjih dana poznati su Hrvati jaki na riječima. Obećavaju učiniti mnogo toga ako Hrvatska osvoji Svjetsko nogometno prvenstvo.

Posljednjih dana poznati su Hrvati jaki na riječima.

Pogledaj i ovo Begini (Foto: Dnevnik.hr) ''To će biti zadnji datum...'' Pjevač popularne domaće grupe objavom rastužio obožavatelje: "Donio sam jako tešku odluku, dugo sam razmišljao o ovome"

Razlog je tome Svjetsko nogometno prvenstvo, koje će završiti u nedjelju nakon finalnog okršaja Hrvatske i Francuske. U slučaju da naši dečki osvoje prestižni naslov, neki će se poznati Hrvati okušati u stvarima u kojima nikad dosad nisu, a neki su već ispunili svoja obećanja, s obzirom na to da je Hrvatska pregazila sve svoje dosadašnje protivnike.

Jedna je od njih domaća pjevačica Žanamari Perčić, koja je obećala fotkati se bez donjeg rublja u slučaju prolaska u finale. To je nedavno i ispunila, no strateške je dijelove pokrila dresom Marija Mandžukića, što se nekim njezinim sljedbenicima baš i nije previše svidjelo.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

I radijska i televizijska voditeljica Ecija Ivušić ispunila je svoje obećanje da će se fotografirati gola s hrvatskom zastavom ako naša reprezentacija prođe u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva. U takvom je stanju pozirala tijekom radnog vremena u eteru te oduševila tisuće sljedbenika koje broji na Instagramu.

 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

U slučaju nedjeljne pobjede, još čekamo Boratovu klavijaturisticu Belindu Bedeković koja će odsvirati svoju pjesmu samo u zlatnim sandalama. S obzirom na to da je ona pokupila najviše medijske pažnje kada je tiječ o ovoj temi, vjerujemo kako hrvatska javnost jedva čeka nedjelju da i to napokon vidi.

 

A post shared by Belinda Bedekovic official (@belindabedekovic) on

No nisu samo pripadnice ljepšeg spola obećavale stvari u slučaju prolaska reprezentacije u sljedeći krug ili pobjede u finalu.

I naš legendarni pjevač Duško Lokin obećao je kako će skinuti periku ako Vatreni prime u ruke zlatni pehar. Reprezentativac Dejan Lovren, na oduševljenje ženskog spola, jednom je prilikom spomenuo da će "hodati gol kao kralj", a frontmen popularne domaće grupe Begini, Mario Budišćak, obećao je kako će njegov sin Fran dobiti i seku i bracu.

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

 

A post shared by Mario Budiscak (@mario.budiscak) on

Obećanja su dali i političari. Prvi je to učinio šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta, koji je rekao da brije bradu u slučaju pobjede nad Francuskom, a tu je i britanski veleposlanik u Hrvatskoj Andrew Dagleish, koji je svoje obećanje dao u radijskoj emisiji BBC-ja. Ono je glasilo: ako Hrvatska pobijedi Englesku, on će obući kockice, a obećanje je i ispunio.

"Obje momčadi ostavile su srce na terenu, ali vaša je bila bolja. Stoga, kao što sam i obećao na BBC-ju jučer, držat ću se svojeg dijela dogovora... Sretno u finalu!" napisao je na svojem profilu na Twitteru Andrew.

Tko zna, možda se do sutra još neki odvaže na ovaj korak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene