Fotka koja je obišla svijet

Novi kralj i kraljica jednim postupkom okončali su glasna šuškanja o krizi u braku, pričalo se da je on zbog afere i stigao na tron prije vremena!

Kralj Frederik i kraljica Mary - 1 Kralj Frederik i kraljica Mary - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Frederik i kraljica Mary - 9 Kralj Frederik i kraljica Mary - 10 Kralj Frederik i kraljica Mary - 6 Kralj Frederik i kraljica Mary - 7 Kralj Frederik i kraljica Mary - 5 Kralj Frederik i kraljica Mary - 4 Kralj Frederik i kraljica Mary - 12 Kralj Frederik i kraljica Mary - 16 Kralj Frederik i kraljica Mary - 13 Kralj Frederik i kraljica Mary - 14 +21 Kralj Frederik i kraljica Mary - 15 Galerija

Dansko prijestolje preuzeo je novi kralj Frederik, a poljubac sa suprugom Mary na balkonu palače stavio je točku na kraj lošim pričama koje su kružile o krizi u njihovu braku.

Nakon što je danska kraljica Margareta abdicirala s trona, njezin sin Frederik zasjeo je na prijestolje te postao novi danski kralj.

55-godišnji monarh bio je vidno ganut kada je proglašen kraljem na balkonu palače Christiansborg, a fotografi su ga uhvatili dok je brisao suze radosnice pozdravljajući narod.

Nekoliko trenutaka kasnije Frederiku su se na balkonu pridružili supruga Mary, koja odsad nosi titulu danske kraljice, i njihova djeca Christian, Isabella te blizanci Vincent i Josephine.

Par je mahao okupljenom mnoštvu, koje je prema prvim procjenama brojalo više od 100 tisuća ljudi, a u jednom su se trenu i poljubili pa je njihova fotografija odmah obišla internet. Tim su postupkom još jednom pokušali ušutkati glasine da im je brak u rasulu, zbog čega su glavna tema medija proteklih mjeseci.

Podsjetimo, u studenom prošle godine časopis Lecturas objavio je fotografije princa Frederika s meksičkom reality zvijezdom Genovevom Casanovom. Atraktivna plavuša i Frederik uhvaćeni su u Madridu, gdje su prisustvovali izložbi legendarnog umjetnika Pabla Picassa. Slavna Meksikanka brzo je demantirala glasine o aferi i okarakterizirala ih kao zlonamjerne i neistinite.

"Svaka izjava ovog tipa ne samo da nema veze s istinom već i lažno predstavlja činjenice na zlonamjeran način. Ovo je već u rukama mojih odvjetnika koji će se pobrinuti za odgovarajuće korake kako bi zaštitili moje pravo na čast, istinu i privatnost", rekla je za časopis Hola!.

Neki stručnjaci tvrde da je, sada bivša kraljica, Margareta II. abdicirala s danskog trona i promovirala svoga sina prijestolonasljednika Frederika u mudrom pokušaju da spasi dansku monarhiju i spriječi katastrofu njegova braka s Mary. Njezina odluka da završi svoju vladavinu došla je samo dva mjeseca nakon što su postali tema tabloida. 

Inače, Frederik i Mary u braku su od 2004. godine, a upoznali su se 2000. na Olimpijadi u Sydneyju. 2005. godine dobili su svoje prvo dijete sina Christiana, a 2007. godine rodila im se kći Isabella. Prije 13 godina dobili su i blizance.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković +25 Dominik i Helena Livaković - 2 Celebrity Evo koje su ime Dominik Livaković i lijepa supruga dali sinčiću, iza njega se krije posebno značenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 4 Severina - 1 Severina - 9 +25 Severina i Davor Grgin - 7 Celebrity Severina otputovala u daleke krajeve pa objavila spektakularne fotke u bikiniju: "Zima, zima, e pa šta je!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene