''Boli me duša, ali...''

Oglasila se izvođačica koja je na Dori doživjela neočekivani gaf: ''Zbilja mogu pogoditi te tonove...''

Noelle Noelle Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Noelle - 3 Noelle - 2 Noelle - 1 Noelle, Dora 2024 Noelle, Dora 2024 Noelle Noelle Noelle Noelle Noelle +13 Noelle Galerija

Noelle koja je sinoć na Dori falšala tijekom svog nastupa oglasila se na društvenim mrežama i javno ispričala jer joj se to dogodilo.

Pjevačica Ivana Crnković, umjetničkog imena Noelle, koja je sinoć pjevala u polufinalu Dore ispričala se gledateljima zbog falševa koji su joj se dogodili, a koji su brzo postali tema ismijavanja na internetu.

Noelle je sinoć pjevala pjesmu ''Baby, baby'', a jutro nakon objavila je svoju izjavu.

"Imam potrebu ispričati se javno za svaki večerašnji falš. Please don't be harsh, ovo je prvi put da dijelim privatne misli i osjećaje javno... ali imam potrebu... Ljubim i grlim sve koji mi neumorno šalju pozitivu i podršku", napisala je.

Pogledaji ovo Severina i Let 3, Dora 2024 - 9 Celebrity Pogledajte kako je Seve s Letom 3 proslavila njihov prolazak u finale, a sjećate li se što su oni za nju napravili kad je išla na Eurosong?

"Ovim putem bih se htjela ispričati svim mojim prekrasnim prijateljima, obožavateljima i svima koji su mi pružili toliko veliku podršku... Ispričati se za sve falševe i sve krivo što sam napravila u ovom nastupu. Stvarno mogu pogoditi te tonove, ali još uvijek ne znam kontrolirati adrenalin dok pjevam i sve sam zeznula što sam mogla. To je život. Znam to kontrolirati u plesu, ali ne još u pjevanju tako da... ja se ispričavam. Jednako se osjećam i boli me duša kada slušam te svoje tonove koji su svi profulani i za neki sljedeći nastup ću se puno više potruditi to nekako iskontrolirati. Evo, to reći, nego... Ljubim vas sve", rekla je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noelle (@noelleofficial_)

No, Noelle nije bila jedina.

Čini se kako je prva večer ovogodišnje Dore bila ureknuta falševima koji su se dogodili i Saši Lozaru, eugenu i Lani Mandarić, a njihovi isječci falševa brzo su postali viralni.

"U ovim trenucima požalio sam što sam stavio slušalice", napisao je jedan gledatelj Dore iz Ukrajine uz snimku u kojoj je spojio falševe.

Čiji je falš bio gori?

  • Saša Lozar
  • Eugen
  • Noelle
  • Lana Mandarić

Ukupno glasova:

Večeras je druga polufinalna večer u kojoj ćemo dobiti i preostale finaliste koji će se u nedjelju ponovno natjecati za statuu Dore i ono najupečatljivije, šansu da predstave Hrvatsku na Eurosongu u što boljem svjetlu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 9 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 5 +27 Severina - 6 Celebrity Sevka je pokazala kako se pripremala za nastup s Letom 3, evo što je radila prije samog odlaska na pozornicu!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson +5 Paul Anderson Nekad i sad Šokantne fotografije glumca iz hit-serije obilaze svijet, droge su itekako ostavile traga na njegovu izgledu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene