Seksi Celzijus

Nives: 'Voljela bih da je još više ponuda za golišava snimanja!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U intervjuu za Dnevnik.hr Nives govori i o tome zašto ona i Dino ne žive skupa, kako se djeca s time nose te koji su njeni planovi za budućnost.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Nova tetovaža Nives Celzijus 'Ovo je vlasništvo Dina Drpića'

Otkako je njen suprug Dino Drpić potpisao za jedan nogometni klub u Brunejima, on i supruga žive odovjeno. Točnije, Nives Celzijus Drpić odlučila je ostati u Zagrebu zbog svoje djece, Taishe i Leonea koji je sad krenuo u prvi razred osnovne škole. nives je za Dnevnik.hr otkrila koji zašto su se ona i Dino odlučili za razdvojeni život, koji su joj daljnji poslovni, ali i privatni planovi.

'Uskoro ću ponovo sa malo manje odjeće na sebi pozirati za jedan internacionalni magazin'

Na pitanje kad ćemo je opet imati priliku vidjeti u nekom seksi izdanju, Nives je izjavila: 'Uskoro ću ponovo sa malo manje odjeće na sebi pozirati za jedan internacionalni magazin, ali o tom potom. Primjetit ćete sigurno fotkice sa snimanja na mom Facebooku'.

Na pitanje je li ima puno ponuda za takva snimanja i kako bira na koja će pristati, odgovara: 'Ja bih svakako voljela da je i više. volim snimanja, pogotovo kad je šesto novo i drugačije i kad je dobra i profesionalna ekipa na okupu. uglavnom biram ovisno o visini plaćanja i samoj kvaliteti. Nažalost, u Hrvatskoj je toga sve manje i sve rijeđe se isplaćuju zadovoljavajući honorari'. Ipak, nije otkrila što točno znače 'zadovoljavajući honorari'.

Komentari na golišave slike s Facbooka djeluju motivirajuće na Nives

Kako često na svoj Facebook profil stavlja seksi fotografije u oskudnim izdanjima, a na to dobiva puno komentar, točnije, komplimenata, Nives nam je komentirala kako oni djeluju na nju: 'Uvijek je lijepo čuti neki kompliment, ali već sam i navikla na to. Uglavnom djeluju motivirajuće'.

Na pitanje kako suprug reagira na te fotkice, Nives kaže: 'Bolje nego prije. Već se navikao i izašao je malo iz te ljubomorne faze. Sad puno bolje funkcioniramo'.

Kako Nives i Dino sad žive odvojeno, pitali smo je kako su donijeli takvu odluku. 'Nije prvi put da smo razdvojeni. Čujemo i vidimo svakodnevno putem Skypea tako nekad nemamo ni osjećaj da smo razdvojeno. Uglavnom smo gledali da olakšamo djeci, pogotovo Leoneu koji je krenuo u školu. A i mene čeka posao u Europi. Do kraja školske godine bit će ovako, a onda ćemo odlučiti što dalje', objašnjava.

'Djeca se vesele što će posjetiti tatu i biti na moru. Čim Leoneu završi škola idemo tamo i provest ćemo na Brunejima cijelo ljeto', komentirala je Nives kako se djeca nose s ovim obiteljskim promjenama.

'Dino i ja sad ne planiramo imati još djece, možda za pet, šest godina'

Nives, koja obožava svoje klince, priznaje kako ona i Dino idućih pet, šest godina ne planiraju imati još djece. 'Imam još poslovnih ambicija koje želim ostvariti još dok nisam prestara. Možda za jedno pet, šest godina', kaže.

Naime, Celzijus je pokrenula svoju modnu liniju 69 Celsius još dok je bila u Njemačkoj i pisala kolumnu za Bild. Njena linija izazvala je veliki interes uNjemačkoj, ali i šire pa se Nives odlučila upustiti u poduzetničke vode.

'Želimo postati prepoznatljiv brand, ne samo u Hrvatskoj nego i u Europi. Nosi nas već dosta poznatih osoba. Sad prikupljamo fotkice pa ćemo uskoro objaviti i na Facebooku. Mislim da će biti zanimljivo vidjeti ,koje smo sve face navukli na 69', kaže Nives.

'Svakako bih voljela i ponovo pisati nešto slično mojoj kolumni u Bildu, nešto sočno i provokativno, u mom stilu'

Iako se bacila u dizajnerske vode, nije napustila pisanje. Polako rad na idućoj knjizi, a možda počne pisati još jednu kolumnu.

'U nekim pregovorima sam za kolumnu i nadam se da ćemo dogovoriti suradnju, pošto me jako veseli taj tip pisanja. Svakako bih voljela i ponovo pisati nešto slično mojoj kolumni u Bildu, nešto sočno i provokativno, u mom stilu. A na knjizi radim... Polako... Kad me uhvati napad inspiracije', objašnjava.

'Rukomet nije moj sport. Ja sam nogometni i samo nogometni tip'

Kako je Nives poznata kao vatrena navijačica hrvatske reprezentacije u nogometu, pitali smo je gleda li rukometne tekme i je li bodrila Kauboje, Nives je kratko i jasno objasnila: 'A, ne! Rukomet nije moj sport. Ja sam nogometni i samo nogometni tip'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene