Moderna princeza

Bez dekoltea i minice: Nives iznenadila pojavom u bajkovitoj haljini u kakvoj je nismo navikli vidjeti

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić) +0 Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić) Galerija

Reviju Ivice Skoke u srijedu je došla pogledati i Nives Celzijus u društvu Ecije Ivušić i Dalibora Petka.

Nives Celzijus poznata je po seksi izdanjima.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Nasmijana voditeljica Prvi izlazak nakon brisanja fotografija s bivšim dečkom: Ecija Ivušić uskočila u kožnu kombinaciju

Bilo da se radi o društvenim mrežama, događanjima, spotovima ili čak vaterpolskim utakmicama, 37-godišnja spisateljica, glumica, pjevačica i bivša natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama" najradije bira uske, kratke i općenito seksi krpice.

Ipak, na reviji Ivice Skoke u utorak na zagrebačkom Velesajmu Nives Celzijus istovremeno je iznenadila i oduševila elegantnom pojavom u stilu moderne princeze.

Naime, zanosna brineta pojavila se u komadu iz nove kolekcije poznatog dizajnera te nas ostavila bez daha, a zanimljivo, haljina je pokrila sve što je mogla pokriti, od nogu do dekoltea.

Gornji dio bio je u formi korzeta s crvenim i zelenim šljokicama, dok je donji dio bio sastavljen od tila te je bio u formi A-kroja, baš poput haljine iz bajke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives je look nadopunila nježnim valovima u kosi te profesionalnom šminkom, a vjerujemo kako su se sinoć itekako okretale glave u njezinu smjeru, i muške i ženske.  

Brineta je reviju odgledala u društvu bliskih prijatelja Dalibora Petka i Ecije Ivušić, a s njima se družila i nakon nje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene