Senzualna izvedba

Zbog ove žene na pozornici Davor Bilman je zanijemio: Pokazala je svu ljepotu ženskog tijela!

Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 10 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 10 Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 10 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 11 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 9 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 8 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 7 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 6 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 5 Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) +0 Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Galerija

36-godišnja Nikolina Stepić senzualnim plesom u Supertalentu oduševila je Martinu, a i muški dio žirija "Supertalenta".

Nikolina Stepić ima 36 godina, a senzualnim trbušnim plesom bavi se već 15 godina.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Koliko je Nikolina zaposlena, dovoljno govori činjenica da svaki dan vježba, podučava u svojoj školi orijentalnog plesa otvorenoj 2010. godine, ali i nastupa.

Naime, Nikolina je rezidentna plesačica u nekoliko orijentalnih restorana u Zagrebu.

No kako bi njezin nastup u sedmoj sezoni "Supertalenta" bio nezaboravan, Nikolina se posebno potrudila, pa je i doslovno svijetlila na pozornici - nosila je svjetleća krila, što je oduševilo publiku, ali i žiri. Posebne riječi hvale za nju je imala Martina.

"Hvala ti što smo napokon vidjeli ljepotu ženskog tijela, ali i pravu plesačku tehniku i strast", poručila joj je.

Nikolina se prethodno bavila jazz danceom i suvremenim baletom, no već na prvom satu trbušnog plesa znala je da je to ples kojim se želi baviti u budućnosti.

Zanimljivo, godinu dana živjela je u dalekom Egiptu, gdje je imala priliku doživjeti i naučiti stvari koje ovdje nikada ne bi mogla. Primjerice, Nikolina je plesala u pustinji i na brodovima, a za Arape generalno ističe kako su opušteniji i spremniji za ples od Hrvata, kojima za to ipak treba malo više poticaja.

Upravo iz Egipta Nikolina naručuje sve kostime jer tamo joj živi najbolja prijateljica, također plesačica. Ipak, ističe kako orijentalni ples nije standardiziran te je zato teško imati natjecanja u njemu.

No vjerujemo kako ćete uz ovu senzacionalnu damu više obratiti pozornost i na ovu vrstu plesa...

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene