Pokazala duge noge

Prošlo je 20 godina otkako je Antea Kodžoman bila Kraljica Hrvatske, evo kako izgleda danas

Nikolina Minovska (Foto: IN Magazin) Nikolina Minovska (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Minovska (Foto: IN Magazin) Nikolina Minovska (Foto: Dnevnik.hr) Nikolina Minovska (Foto: IN Magazin) +0 Antea Kodžoman (Borna Filic/PIXSELL) Galerija

Nikolina Minovska i Antea Kodžoman pojavile su se na modnoj reviji Snježane Mehun.

Manekenka koja je 2013. godine nosila titulu najseksi Hrvatice Nikolina Minovska šetanje po modnim pistama ostavila je iza sebe i danas uživa u idiličnom braku i ulozi majke dvogodišnjeg sina Nikole.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun Prihvatljivo većini žena Haljina Snježane Mehun koja se najviše prodaje dobila je ime po Kolindi Grabar-Kitarović, sjećate se ove modne kombinacije?

"Majčinstvo je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu i to je zaista najljepši i najzabavniji posao za mene. To mi je nekako prioritet, a sve ovo ostalo što dođe dodatna je sreća u životu'', izjavila je nedavno za IN magazin.

No uz sve majčinske obaveze, Nikolina pronalazi i slobodnog vremena za sebe, prati modu i dalje pa tako nije htjela ni propustiti modnu reviju Snježane Mehun i njezina modnog brenda Duchess koja je održana u Zagrebu.

Nikolina je za tu prigodu odabrala plavu svjetlucavu haljinu s prorezom i tako pokazala savršene duge noge, ali i besprijekornu liniju.

Duge noge zaštitni su znak i njezine kolegice, umirovljene manekenke Antee Kodžoman, koja je reviju pratila iz prvih redova kao podrška Snježani, koja ju je i uvela u svijet mode. Ona je zablistala u trendi kratkoj haljini čiji kroj podsjeća na sako i kopča se gumbima pa je tako pokazala da odlično izgleda i 20 godina nakon što je ponijela titulu Kraljice Hrvatske. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) +2 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Celebrity Varala je muža sve dok se nije pročulo da je s drugim trudna, a sada šokira pokazujući gaćice na cesti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene