Pridružila mu se i kći

Pogledajte kako je folk-pjevač poznat i u Hrvatskoj ganuo susjede do suza kad im je zapjevao u dvorištu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikola Rokvić zapjevao je svom dvorištu, a pridružila mu se i malena kći Leona.

Srpski folk-pjevač, popularan i u našoj državi, 34-godišnji Nikola Rokvić odlučio je oraspoložiti svoje susjede koji se nalaze u samoizolaciji baš kao i on te im iz svog dvorišta zapjevati nekoliko pjesama, između ostalih i "April u Beogradu" Zdravka Čolića.

Kako je to zvučalo, Nikola je pokazao na svom profilu na Instagramu, a otkrio je i da mu se u preslatkoj izvedi hita Bijelog dugmeta "Nakon svih ovih godina" pridružila i malena kći Leona.

"Vjerujem da je ovaj travanj mjesec kada volimo, kada opraštamo, kada se sjedinjujemo. Nije potrebno potencirati da se ne zaboravi loše, potrebno je iskreno se pomoliti i u toj ljubavi truditi se, da se nikada nikome više tako nešto ne dogodi! Zar to nije poruka koju trebamo poslati? Gledajmo u dobro sutra", napisao je Nikola uz objavljeni video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

Koliko se njegov potez svidio susjedima, ali i šire, svjedoče veliki pljesak i ovacije koji su se čuli u njegovu susjedstvu, ali i komentari koje je dobio na Instagramu.

"Bravo, kralju", "Blago tvojim susjedima", "Naježila sam se, ovo je za pamćenje", "Koji si ti car", "Kako da te posudimo bar na neko vrijeme? Da i nama uljepšaš večeri anđeoskim glasom", "Bravo, dobri čovječe", "Ganuo si me do suza, hvala ti", "Kakva momčina i glaščina, dečko, divan si", "Bravo, divni čovječe, za čin i za ovu sjajnu poruku", samo su neki od tisuća poruka koje je dobio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Maxi Lopez (Foto: Instagram) +0 Maxi Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Najpoznatija preljubnica među nogometašima opet ljuti bivšeg supruga kojeg je prevarila s prijateljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene