''Bilo je intenzivno...''

Neymarova partnerica podijelila je fotke iz rađaone, ali jednu stvar odmah su svi uočili, nogometaš događaju nije prisustvovao?

Neymar i Bruna Biancardi - 1 Neymar i Bruna Biancardi - 1 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Neymar i Bruna Biancardi - 2 Neymar i Bruna - 7 Neymar i Bruna - 6 Neymar i Bruna - 5 Neymar i Bruna - 4 Neymar i Bruna - 3 Neymar i Bruna - 1 Neymar - 3 Neymar - 2 Neymar Jr. i Bruna Biancardi - 5 +17 Neymar Jr. i Bruna Biancardi - 3 Galerija

Partnerica nogometaša Neymara Bruna Biancardi na svom je profilu objavila fotografije s porođaja, otkrila je da nogometaš događaju nije prisustvovao.

Nogometaš Neymar Jr. nedavno je dobio svoje drugo dijete, djevojčicu Mavie. Kći mu je rodila trenutna partnerica Bruna Biancardi, a ona je na svom Instagramu podijelila fotografije s poroda, ali nogometaš samom činu nije prisustvovao jer u to vrijeme nije bio u Brazilu.

Bruna je pokazala da su uz nju bili obitelj i prijateljice, a rodila je u privatnoj bolnici u Sao Paulu.

Čim je saznao da njegova djevojka rađa, Neymar je krenuo na privatni let te je brzo nakon poroda vidio svoju partnericu i novorođeno dijete.

''Biti majka je oduvijek bio moj san i svatko tko me poznaje to zna... Ali nisam mogla zamisliti da će to biti tako intenzivna i neobjašnjiva ljubav. Kao da tek sada sve ima smisla. Bilo je mjeseci punih promjena, fizičkih i emocionalnih... Ona je osjećala sve što sam ja osjećala i bilo je divno vidjeti ljude kojima je stvarno stalo do nas'', napisala je Bruna uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Biancardi je djevojčicu rodila carskim rezom, a mnogi su bili iznenađeni i ljepotom Brune koja je i tijekom bolnih trudova izgledala savršeno.

Inače, Neymar je u lipnju ove godine prevario svoju partnericu Brunu te joj se javno ispričao nakon što je vijest izašla po svim medijima, a podršku na Instagramu tada mu je pružio njegov otac.

Neymar i Bruna u travnju su objavili kako čekaju svoje prvo dijete, a on već ima sina s bivšom partnericom Carolinom Dantas.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose - 15 Demi Rose - 6 Demi Rose - 7 Demi Rose - 9 +28 Demi Rose - 13 Celebrity Raskošne obline mlade Britanke teško je ne primijetiti, a ona je našla maštovit način da pokrije one najintimnije dijelove!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 8 Ana Sasso - 5 Ana Sasso - 4 Ana Sasso +28 Ana Sasso - 1 Nekad i sad Ova žena ima 60 godina! Brutalno tijelo donijelo joj je slavu u bivšoj državi, a i danas ju prati prepoznatljiv nadimak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene