Kakav kralj!

Maja Šuput usred koncerta u nevjerici gledala što radi muškarac u prvom redu

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maji Šuput gotovo svaki vikend je radni, a ovoga puta nastupala je pokraj Varaždina.

Nema vikenda kojeg Maja Šuput ne provodi radno.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Sve je ručni rad! Kruna kakvu još niste vidjeli krasi Majinu glavu, a u ovom prozirnom kostimiću može stati uz bok Beyonce!

Opće je poznato kako su njeni nastupi uvijek prepuni ljudima te kako je atmosfera na njima fantastična, a jednako je tako bilo i sinoć u mjestu Sračinec pokraj Varaždina.

I dok je vrckava Maja skakutala po pozornici i pjevala, u prvom je redu bio gospodin s gitarom koji je čitavo vrijeme svirao te se odlično zabavljao.

"Al deda koji misli da svira s nama je sve", napisala je Maja uz snimku s koncerta. "Dakle kakav tulum! Hvala ekipa od srca, bili ste prejaki", poručila je okupljenim obožavateljima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja je za koncert uskočila u kožnu minicu te nove YSL čizmice sa šljokicama koje joj je za 40. rođendan poklonio stilist i najbolji prijatelj Marko Grubnić.

Naime, Maja je i prošlog vikenda pjevala, a okrugli rođendan dočekala je na svadbi. Ipak, dan poslije organizirala je veliko slavlje za obitelj i prijatelje u jednom zagrebačkom restoranu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +4 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Ovo je trenutno najluđi holivudski trač: Dvije reality sestre svađaju se oko 55-godišnjeg glumca?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene