''Uživo još ljepša!''

Neda Parmać u pripijenoj haljinici s dubokim prorezom svu pažnju usmjerila je na zgodne noge, a outfit je istaknuo i ostale obline

Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 3 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 5 Pamela Ramljak, Ivana Marić i Neda Parmać +12 Neda Parmać Galerija

Neda Parmać u zadnje vrijeme privlači pažnju u svečanim modnim odabirima koji ističu njezinu besprijekornu figuru.

Pjevačica Neda Parmać je s ostatkom članica grupe "Feminem" nastupala u Lisinskom gdje je publika imala priliku uživati u njihovim hitovima.

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 2 "svaka čast" Feminemka se pohvalila hrabrim činom na samom početku godine: "Ležim pokrivena i hladno mi je dok te gledam!"

Za tu prigodu odjenula je elegantnu pripijenu haljinu u plavoj boji s efektom šljokica te dubokim prorezom koji je istaknuo njezine zgodne noge. Osim toga, Neda je pozirajući sa strane pokazala i svoju zategnutu stražnjicu. 

Valovi u kosi, srebrne sandale i viseće naušnice dodatno su podignule cijeli stajling.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmac Klacar (@nedaparmac)

Kolegica Žanamari Perčić poručila joj je da je zgodna, dok je Pamela Ramljak dodala niz emotikona srca.

"Dakle prelijepa, ali uživo još sto puta ljepša", "Otmjena mlada dama", "Prekrasna", "Divna žena", "Baš ti lijepo stoji ova boja", "Uvijek elegantna",  samo su neki od komentara.

Nedavno je privukla pažnju i svojom modnom kombinacijom za Porin gdje je zablistala u kratkoj crno-rozoj haljinici s golim ramenima.

"Ova haljinica je ljubav na prvi pogled. Jedva sam dočekala priliku a nominacije za Porin su, rekla bi, i više nego dovoljan razlog da se lipo sredim i počešljam. Moja Maja jučer je proživljavala šokove kada sam došla sa fotografijom na kojoj imam šiške, no urazumila me. Ipak smo malo skratile, ali ne previše jer Nika Antolos i Pamela Ramljak ne smiju imati dužu kosu. To nikako!", napisala je tada Neda u opisu i zadobila mnoštvo komplimenata.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 1 Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +18 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Celebrity Žene gube glavu za mišićavim ljepotanom kojeg uspoređuju s Bradom Pittom, a on je ludo zaljubljen u 23 godine stariju suprugu

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Welch - 2 Raquel Welch - 3 Raquel Welch - 4 Raquel Welch - 5 +14 Raquel Welch - 6 Celebrity Posljednje fotografije glumice dokaz su da je do zadnjeg dana pazila na svoj izgled, koji ju je vinuo među zvijezde

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene