Nisu popularni

Može li seksi princeza spasiti dosadnu kraljevsku obitelj?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Istina, ona nije Kate Middleton, ali ipak je uspjela razdrmati 'dosadnu' kraljevsku obitelj čija je popularnost u stalnom padu.

Kada je princ Carl Philip dao na znanje da se ženi za reality zvijezdu Sofiu Hellqvist, mnoge su se kraljevske obrve podigle u čudu i neodobravanju. Na njihov užas nestašni princ ostao je pri svojoj odluci i prošle subote stao pred oltar sa svojom izabranicom.

Pogledaj i ovo showbuzz Neizmjerna sreća Veliko slavlje u kraljevskoj obitelji: "Život se mijenja"

Sofia je poznata kao party djevojka koja uživa u životu, ali ni princ Carl nije baš prototip uzornog člana jedne kraljevske obitelji. Mnogi pamte kada je polupijan trčao Stockholmom s maskom izvanzemaljca na glavi.

Par o kojem bruji cijela Europa izrekao sudbonosno 'Da'

Sofia se slikala u toplesu sa zmijom koja se ovila oko njenog tijela. S tim dijelom mudre kraljevske glave imale su najviše problema. Ipak, kraljevski PR tim od Sofie je uspio napraviti pravu, reprezentativnu princezu. Nadaju se kako će vjenčanje ipak popraviti sliku o plemenitašima u javnosti. Mladi i zgodni, po nekima zgodniji od Williama i Kate, imaju sve što život pruža.

Raskalašena pučanka osvojila princa: Uskoro kraljevsko vjenčanje

Švedska kraljevska obitelj daleko je jeftinija za održavanje od one najpoznatije britanske, ali problem je u tome što ne doprinosi dovoljno ugledu i imageu zemlje kao što to čini britanska kraljevska obitelj. Upravo zato mnogi smatraju kako će baš Sofia napraviti renesansu i povećati zanimanje za, kako ih mnogi nazivaju, dosadnjikave kraljevske glave.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene