Laskanja dobrodošla

Naš zgodni glumac pokazao mišiće: 'Inače imam problema sa samopouzdanjem'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati domaći glumac Mislav Čavajda svoje je tijelo doveo do savršenstva!

Uz tri posla koja obavlja istodobno, glumac Mislav Čavajda svakodnevno vježba u teretani, a rezultate svojeg truda i rada na tijelu ponosno je, i to s pravom, pokazao u novom broju Men's Healtha.

Pogledaj i ovo Marin Ivanovic Stoka (Foto: Instagram) Kakav prizor! Ponosni Stoka pohvalio se isklesanim tijelom svoje supruge: "Brijem da je jača od tebe"

Vanda Winter i Mislav Čavajda u Stelli pjevaju hit Bijelog dugmeta 'Bitanga i princeza'

'Ovdje nema varanja i nema glume. Rezultati mogu doći samo ako svaki segment odradiš kako spada. Stoga je ovo razdoblje u kojem mogu biti malo ponosniji na sebe jer, uz tri posla koja obavljam u isto vrijeme, i svakodnevno vježbam u teretani', istaknuo je zgodni umjetnik koji je krhkost, ali i snagu tijela iskusio kad je prije nekoliko sezona uoči premijere ‘Kralja Edipa’ na Dubrovačkim ljetnim igrama doživio potpuni prijelom koljena, što ga nije spriječilo da odigra ulogu za koju je nagrađen Orlandom.

Unatoč savršeno utreniranom tijelu, Mislav ne krije da to nije dovoljno, kao i neke svoje slabosti.

'Vjerojatno zvuči kao floskula da sve to ipak dolazi iznutra. Inače imam problema sa samopouzdanjem iako se tako možda na prvu ne čini, i sva laskanja toga tipa daju mi neki trenutačan poticaj. Suvremeni kult tijela podrazumijeva puno umjetnog i plastičnog, što guši stvarnu posebnost osobe. Primijetio sam na kraju da se uvijek okrenem za onim što je malo drukčije, nesavršeno, možda čak na granici, rekli bi neki, ružnoga, ali ima nešto što te magnetski privuče', kaže poznati glumac koji je svoje granice itekako pomaknuo. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene