Vječiti mladić

Naš legendarni glazbenik prošetao je bez svoje 42 godine mlađe supruge, ali brzo si je našao ugodno društvo!

Miro Ungar Miro Ungar Marko Lukunic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Miro Ungar Miro Ungar Miro Ungar Miro Ungar Miro Ungar Miro Ungar In Magazin: Miro Ungar - 4 Miro Ungar In Magazin: Miro Ungar - 2 In Magazin: Miro Ungar - 3 +22 In Magazin: Miro Ungar - 7 Galerija

Miro Ungar prošetao je zagrebačkom špicom gdje je snimljen kako razgovara s plavokosom damom.

Pjevač Miro Ungar iskoristio je sunčani dan za šetnju zagrebačkom špicom, no bez svoje supruge Sare Ungar koje je inače od njega mlađa 42 godine.

86-godišnji Miro snimljen je kako priča s nepoznatom plavokosom damom, koja pomalo podsjeća na Saru, a u jednom je trenutku nabacio i svoj dobro poznati, šarmantni osmijeh.

Pogledaji ovo Mia Kovačić inMagazin IN Magazin slavi jubilarni 15. rođendan, pogledajte zašto ova ekipa ima itekako razloga biti ponosna!

Pjevač je inače u sretnom braku sa Sarom već 16 godina, a zajedno su  ukupno 25 godina.

"Tajna je tolerancija. Nije tolerancija ona - a partner me prevario, bio je nevjeran i sad to treba istolerirati. To se ne tolerira, međutim da ti znaš i živiš s nekim stvarima koje tvoj partner ponavlja i ponavlja, a koje ti nisu po čefu kako se kaže, ali to toleriraš i to moraš tolerirati. I mi to radimo i ona tolerira mene starijeg gospodina, a ja opet moram sa svoje strane, tako da mi zapravo imamo uspješan i skladan brak", izjavio je Miro jednom prilikom za IN Magazin.

Pogledaji ovo In Magazin: Miro Ungar - 1 inMagazin Naš legendarni glazbenik otkrio je sve o bračnoj sreći s 42 godine mlađom suprugom: "Ona tolerira mene starijeg gospodina"

Otkrio je Miro i osjeti li kad te 42 godine razlike ili im one ne predstavljaju problem.

"A gledajte, ja sam vrlo mladog duha i ja se nosim s mladima, živim među mladima, a Sara voli ozbiljniju i stariju generaciju tako da zapravo razliku uopće ne osjećamo", pojasnio je tada.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Andrej Plenković - 5 Nina Badrić i Andrej Plenković - 4 Nina Badrić i Andrej Plenković - 6 Nina Badrić i Andrej Plenković - 3 +25 Nina Badrić i Andrej Plenković - 2 Celebrity Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 6 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 5 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 4 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 3 +6 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 2 Celebrity Anto Nobilo snimljen je s drugom suprugom u rijetkom zajedničkom izlasku, o njihovu privatnom životu ne zna se gotovo ništa

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene