Rijetko ju vidimo

Ministar Beroš suprugu je odveo na bal, a ona je za ovu priliku iz kutije izvadila bezvremensku ogrlicu koja je ukrala pozornost!

Vili Beroš sa suprugom - 1 Vili Beroš sa suprugom - 1 Darko Tomas / CROPIX 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vili Beroš sa suprugom Vili Beroš sa suprugom - 3 Vili Beroš sa suprugom - 2 Vili i Jasminka Beroš Vili i Jasminka Beroš Vili i Jasminka Beroš Andrej Plenković, Vili Beroš, Želim život Andrej Plenković i Vili Beroš, Želim život Vili Beroš - 6 Vili Beroš - 5 +18 Vili Beroš - 4 Galerija

Vili Beroš bio je na svečanoj večeri sa svojom suprugom Jasminkom koju ne vidimo često, u braku su već 24 godine.

Ministar zdravstva Vili Beroš ne voli previše govoriti o svojoj obitelji, ali sa svojom suprugom nerijetko ide na predstave i poneka događanja u Zagrebu. Tako je bilo i ovog puta kad je bračni par Beroš prisustvovao svečanom Liječničkom balu povodom 150. godišnjice Hrvatskoga liječničkog zbora.

Ministar i njegova supruga Jasminka stigli su na večeru u elegantnim izdanjima, a dobro raspoloženi pozdravili su sve prisutne. Ona je nosila crnu haljinu do koljena te kombinaciju podigla rozim ružem za usne i bisernom ogrlicom, a Beroš je nosio klasično crno odijelo.

Inače, Jasminka i Vili upoznali su se u Vinogradskoj bolnici, gdje je on radio, a vjenčali su se 2000. godine u zagrebačkoj crkvi sv. Katarine.

Zajedno su dobili dvoje djece, kćer Lauru i sina Adriana, dok Jasminka iz prvog braka ima i kćer Lanu.

Početkom veljače, Vili i Jasminka viđeni su u šetnji zagrebačkom špicom, a naš ministar tada je pokazao i koliki je kavalir.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade Stela Rade - 2 Stela Rade - 1 Stela Rade - 16 +23 Stela Rade - 13 Celebrity Hrvati poludjeli za harmonikašicom koja nije prošla na Doru, javila joj se čak i Severina, a svi se isto pitaju: ''Zašto ovo nije prošlo?''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 1 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 1 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar +15 Aleksandra Dojčinović - 3 Celebrity Naša dizajnerica i bivši Kolindin savjetnik bili su u prvom izlasku otkako su dobili prinovu, svoju vezu inače drže u potpunoj tajnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene