Za dobrobit djeteta

Potez kojim je oduševila žene diljem svijeta: Meghan Markle opet prekršila kraljevski protokol

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle prekršila još jedno pravilo kraljevskog dvora izbacivši potpetice iz svakodnevne rutine.

Britanska vojvotkinja Meghan Markle gdje god se pojavila, viđena je u cipelama visokih potpetica, što je i u skladu s pravilima odijevanja kraljevskog dvora, no nakon objavljivanja vijesti o trudnoći Meghan je to pravilo prekršila.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Meghan i njezin suprug princ Harry trenutno se nalaze na svojoj prvoj međunarodnoj turneji u Australiji, a s obzirom na brojne obveze i stanje u kojem se nalazi, Meghan je visoke pete zamijenila ravnim crnim balerinkama. Iako je tek u 12. tjednu trudnoće Meghan brižno pazi na svoje i zdravlje svog prvog djeteta.

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Naravno, nije trebalo proći puno vremena da za identičnim modelom polude žene i djevojke diljem svijeta pa je pitanje "Gdje kupiti balerinke Meghan Markle?" jedno od najčešće postavljanih na internetskim tražilicama.

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Zanimljivo je da su Meghanine crne balerinke marke Rothy zapravo izađene od recikliranih plastičnih boca, što je dokaz njezine ekološke osviještenosti, ali i brige za okoliš. Cijena im iznosti 203 dolara.

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Meghan zaista zna kako spojiti ugodno s korisnim, iako time krši još jedno kraljevsko pravilo u nizu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene