je li obavio dobar posao?

Grubnić sredio Mešina i Ridjana pa uputio molbu na Instagramu: ''Trudio sam se, imao sam cilj, misiju, htio sam nešto drukčije...''

Frano Ridjan, Marko Grubnić, Igor Mešin Frano Ridjan, Marko Grubnić, Igor Mešin Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan, Igor Mešin Frano Ridjan, Igor Mešin Frano Ridjan i Igor Mešin - 5 Frano Ridjan i Igor Mešin - 4 Frano Ridjan i Igor Mešin - 3 Frano Ridjan i Igor Mešin - 2 Frano Ridjan i Igor Mešin - 1 Igor Mešin i Tamara Loos - 1 Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Igor Mešin +23 Igor Mešin i Tamara Loos Galerija

Marko Grubnić opet je glavni dizajner za jubilarnu 10. sezonu Supertalenta, a osim što svi jedva čekaju vidjeti kreacije na Maji Šuput, naš modni mačak odijeva i voditelje Franu Ridjana i Igora Mešina.

Počela je jubilarna 10. sezona Supertalenta, a već prvu večer modni dizajner Marko Grubnić sve je ostavio bez daha novom kreacijom na članici žirija Maji Šuput.

Iako najradije voli spremati Maju, Grubnić u showu odijeva i ostale članove žirija, ali i voditelje, a time se pohvalio na društvenim mrežama.

''Svakako mi javljajte komentare na stajlinge voditelja. Trudio sam se, imao sam cilj, misiju, napraviti nešto malo drukčije od uobičajenog… Važno mi je vaše mišljenje. Javljajte dojmove'', zamolio je Marko pratitelje u svojoj priči na Instagramu uz fotografiju Igora Mešina i Frane Ridjana.

A potom je podijelio i njihovu fotografiju u odjevnim kombinacijama iz prve epizode na kojima su bili usklađeni u odijela u plavim i sivim nijansama.

''Sportska elegancija'', dodao je Grubnić, a vi nam u anketi recite kako su se vama svidjeli njihovi outfiti za prvu epizodu.

Što kažete na odjevne kombinacije Mešina i Ridjana?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Nove epizode Supertalenta pogledajte svake nedjelje na Novoj TV u 20:15.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Esteriore Brothers, Supertalent Esteriore Brothers, Supertalent Esteriore Brothers, Maja Šuput, Supertalent Esteriore Brothers, Supertalent +21 Esteriore Brothers, Maja Šuput, Supertalent Celebrity Evo zbog koga se Šuput crvenjela i pokušala zatajiti da ima muža, a onda se odlučila na neočekivan potez: "Ma, nije to ništa ozbiljno!"

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton - 4 Mischa Barton - 2 Mischa Barton - 3 Mischa Barton - 1 +36 Mischa Barton - 1 Nekad i sad Procurio novi video glumice koja je bila jedna od najvećih zvijezda, poroci i ovisnosti uništili su ljepotu po kojoj je pamtimo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene