Neprepoznatljiva!

Procurio novi video glumice koja je bila jedna od najvećih zvijezda, poroci i ovisnosti uništili su ljepotu po kojoj je pamtimo

Mischa Barton Mischa Barton Profimedia 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton - 4 Mischa Barton - 2 Mischa Barton - 3 Mischa Barton - 1 Mischa Barton - 1 Mischa Barton - 2 Mischa Barton (Foto: Profimedia) Mischa Barton - 4 Mischa Barton - 1 Mischa Barton (Foto: Profimedia) +30 Mischa Barton - 3 Galerija

Mischa Barton proslavila se u seriji "The O.C.", ali posljednjih nekoliko godina svi su pisali o njezinim problemima i ponašanju, zbog kojih se na neko vrijeme bila i povukla iz javnosti.

Američka glumica Mischa Barton ovih se dana našla u središtu pozornosti zahvaljujući povratku na male ekrane u reebotu serije "Neighbours", koja je nekoć bila jedna od najgledanijih i najpopularnijih australskih serija.

I danas 37-godišnja Mischa je također bila jedna od najvećih mladih glumačkih nada, i to nakon što se proslavila u seriji "The O.C.", a nakon koje su za nju krenuli sami problemi i na njezinu licu vidljivi su tragovi burnog života koji je vodila. Nakon što se na neko vrijeme bila povukla iz javnosti zbog ozbiljnih problema s ovisnošću o alkoholu, posljednjih nekoliko godina svima upadaju u oko njezin otužni izgled i ponašanje. U nekoliko je navrata snimljena kako konzumira alkohol ispred svoje kuće i šeće ulicom izgubljena pogleda, a ti su se prizori vrlo brzo proširili svjetskim medijima.

"Mislim da je oko mene oduvijek bilo puno misterija. Zabavno je dopustiti ljudima da me stvarno vide. Doista je to bilo u vrijeme kada nisam mogla ništa učiniti ili se izvući na bilo koji način, pa čak ni napustiti kuću, a da o tome ne moram dobro razmisliti", rekla je u jednom od svojih intervjua za Glamour povodom pojavljivanja u seriji "The Hills: Novi počeci".

@10newsfirst Mischa Barton has responded to recent revelations that The O.C. creators Josh Schwartz and Stephanie Savage deeply regret killing off her character Marissa Cooper in the season 3 finale. The 'Neighbours: A New Chapter' star acknowledged the now-iconic 00s show was one of Schwartz’s “first really big shows as a writer” and would have been "complicated to navigate" her ending. “I think it's very sweet that the fans are so, and still get so upset about, you know, Marissa's death,” she said in an interview alongside Neighbours co-star Stefan Dennis (Paul Robinson). #10newsfirst #neighbours #mischabarton #theoc #marissacooper #ryanatwood #summerroberts #sethcohen ♬ original sound - 10 News First Australia

Mischa se sada pak pojavila u videu u kojem priča o svojoj najnovijoj ulozi, a zbog koje je već postala tema ismijavanja nekih australskih komičara.

Iako je njezina slava poprilično izblijedjela, fanovi su ipak bili iznenađeni što se bivša holivudska it djevojka odlučila pridružiti relativno niskobudžetnoj produkciji poput "Neighboursa".

Svoju karijeru započela je kao dječja glumica u holivudskim filmovima poput "Šestog čula" i "Notting Hilla", ali svjetsku slavu donio joj je upravo "The O.C." i uloga problematične tinejdžerice Marisse, koja se prikazivala od 2003. do 2007. godine, a kako se mijenjala tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Esteriore Brothers, Supertalent Esteriore Brothers, Supertalent Esteriore Brothers, Maja Šuput, Supertalent Esteriore Brothers, Supertalent +21 Esteriore Brothers, Maja Šuput, Supertalent Celebrity Evo zbog koga se Šuput crvenjela i pokušala zatajiti da ima muža, a onda se odlučila na neočekivan potez: "Ma, nije to ništa ozbiljno!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Nećete prepoznati Kolindu na fotografijama iz srednjoškolskih dana, tada je još imala svoju prirodnu boju kose!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene