"ne sekiraj se, samo si moderan"

Omiljeni glumac u sakou s dubokim izrezom pokazao mišiće pa otkrio: "Tajna mog outfita je ne stići ispeglati košulju"

Marko Braić Marko Braić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić Marko Braić - 6 Marko Braić - 7 Marko Braić - 3 Marko Braić - 1 Marko Braić - 2 Marko Braić - 3 Marko Braić - 4 Marko Braić - 1 Marko Braić - 2 +19 Marko Braić - 3 Galerija

Marko Braić pojavio se na jednom eventu u svečanom stajlingu pa svu pažnju usmjerio na isklesani dio tijela.

Domaći glumac Marko Braić na jednom eventu nasmiješen je pozirao s kolegicom Teom Šimić.

Odjenuo je crne hlače i plavi sako, a ispod njega nije imao ništa. Na to je uskladio mokasinke, a kosu je zalizao na jednu stranu.

U dubokom izrezu do izražaja su došli njegovi isklesani trbušni i prsni mišići.

"Tajna mog outfita je ne stići ispeglati košulju", napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Braić (@marko_braic)

"Ne sekiraj se ionako je sad tako moderno", "Bravo", "Prezgodan si", glasili su neki od komentara.

Marku je uz glumu sport velika strast, točnije crossfit, a za In magazin ove godine rekao je da potpuno odgovara njegovom karakteru.

"Mislim da sam neki čudni introvert koji se pravi i brani ekstrovertnošću. Volim doživjeti što više toga, imati različita iskustva. Volim imat ulogu rendgena u društvu, to probavit da bi kasnije mogao koristit u svom poslu. Ajmo reći, rendgen karakter", priča Marko Braić.

Kako u svemu, tako i u ovom intenzivnom sportu, 32-godišnji Marko voli imati mjeru. Uz to što mu dobro radi tijelu, predstavlja mu i svojevrsno čišćenje uma. Katarzu.

"Taj trenutak kada spoznaš za što je tvoj um i tijelo sposobno, nevjerojatno. Kada spoznaš prirodnu snagu... koja je priroda, ali smo je zatamnili, odlučili sjest na kauč i gledat tv i jest čips", smatra Marko.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 8 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 9 +35 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 14 Celebrity Evo što je Prijović radila prije svakog koncerta u Areni Zagreb, objavljen je video s najboljim trenucima iz backstagea!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer +10 Declan Rice i Lauren Fryer Celebrity Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene