Što je ovo?!

Slavna glumica ovako se pojavila na crvenom tepihu glamuroznog festivala te sve ostavila u čudu

Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +0 Marion Cotillard (Foto: AFP) Galerija

Francuska glumica Marion Cotillard poznata je po elegantnom stilu.

Glumica je iznenadila obožavatelje, ali i javnost općenito.

Pogledaj i ovo showbuzz mjere i dalje stroge Jedan od najvećih filmskih festivala u svijetu odgođen za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa

43-godišnja francuska glumica Marion Cotillard poznata je po elegantnom stilu na službenim događanjima, iako svaka kreacija bude nešto posebnija od ostalih. No, Oskarovka nikada nije voljela šokirati ili izazivati kontroverze odjećom kao što je to uobičajena praksa među slavnim damama.

Ipak, Marion je na 72. filmskom festivalu u Cannesu upravo to učinila izborom, po mnogima, neprimjerene odjeće za crveni tepih, posebno ovako ekskluzivan.

Naime, iako je ovaj filmski festival poznat po eleganciji i glamuru te strogim pravilima odijevanja, glumica je stigla u buntovnom izdanju crnih kratkih hlača, topića te plavog kimona koji je stavila preko kombinacije koja je neodoljivo podsjećala na onu sportsku, za vožnju biciklom ili teretanu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marioncotillard on

Iako ne postoji pisano pravilo da slavne dame ne smiju doći razgolićene na ovaj crveni tepih, ovakvu kombinaciju ne pamtimo da smo ikada vidjeli u Cannesu.

Golišavih kreacija ne nedostaje, posebno ih je puno bilo ove godine, no hlače nalik biciklističkim tajicama iznenadile su mnoge, a ne samo modne kritičare. Posebno je iznenadila činjenica da je u njima na francusku rivijeru stigla upravo Marion.

I za prethodno pojavljivanje na crvenom tepihu glumica se odlučila pokazati trbuh, no crna kombinacija duge suknje i topića koji se vezao oko vrata ipak je bila puno bolji izbor.

Čini se kako je glumica pošto poto htjela pokazati rezultate vježbanja, jer ne znamo kako drugačije objasniti ovaj modni i ne tako uspješni izlet. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ples sa zvijedama: Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +4 Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Celebrity Sve su oči bile uprte u Nives Celzijus: Svestrana brineta blistala je u proljetnoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene